正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike

反而想問下其他巴絲
呢隻 stand 點睇

講真 mfm charger 真係貴到離晒地
呢隻叫做老翻 mod 到個 15w magsafe 出嚟
研究過幾款 mfm charger 都開唔到類似既價錢
定係等下年 qi2 啲 products 出先再打算好?
之前買佢個Hyper 10000mah石墨稀尿袋,可以用完第一次就永世叉唔返上100%,永遠都係97 or 99% 就叉唔入 仲要唔撚同我換,屌佢老母
可能我同你用法唔同,我通常都係知嗰日要長用電話就60%嗰陣拍上去,用到冇電就拎走,通常到夜晚都仲有30%淨

我覺得係電話越少電就chur得越快所以就多啲heat loss,所以早啲開始用會多電啲?btw我用13pm
就嚟去旅行仲諗住買佢添,睇嚟唔使,thx
但佢個電量%個mon仔又整得幾靚
ego出左隻charger+尿袋(包線)
已經係第2代
特價都688
貴過閪
on9
咁春大舊不如我買隻輕細既駁線差
為左15w magsafe攪咁多野好反智
最煩係舊一樣野就要成舊換
散熱又差

得旅行有機會用到
個個都屌喎,點受歡迎?
黑紅都係紅

望落唔錯
應該會買返隻玩下
警世 gen4,1 係世界級垃圾
叉得慢又勁撚勁
第一日用無線充尿袋?
你有冇見過其他牌子俾人屌足咁多頁?仲要有人幫拖,有來有往。

仲要見到d人邊屌邊買 蘋果都係差唔多架炸
caseify
我用an機嘅話無線尿袋係冇問題
宜家轉咗用iphone 玩呢個無線尿袋真係交智商稅咁

真係屬於垃圾級別,可以充電充到部iphone過熱停止充電。只可以講未買就唔好買,買咗當跌咗!
申請左個group勁耐都未accept新人入
你差咩機先?
本身部機由幾%電升到幾%?
唔講好難答到你
我都貪佢輕同金屬殻買咗

點解唔早啲見到個post
an 機用都ok
iphone 真係咪撚買,會熱到部iphone lag 機
應該得幾分鐘貨仔,之後就跌W
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞