正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
搵售後 一換一
早鳥真係有排等
ego allydelivery 2
如果我換到就唔使 post 上嚟啦
畀佢屈係人為

講真點可能人為,我插條飲管吹脹舊電咩?
而且就算佢肯換畀我,我都唔會敢用
我都black list左EGO, QC好差.......覺得佢地D product concept幾好,買左幾件product, 都好快壞,有2件仲要一用唔夠半粒鐘就壞,出煙同有"羅"味,好失望............拎過去佢地度換過其中一樣,但係佢地公司好唔就腳,之後再壞D野都冇拎去整。
插線大大舊既尿袋呢個BRAND就正常既, 但又要插線又大舊就大把BRAND可以揀唔使揀佢。
呢個BRAND既MAGSAFE產品就真係永不錄用
咁仆街 放上佢Facebook
我見有人咁做 之後佢話一換一
你試下
講真,要玩到咁大佢先肯換畀你,換完我又唔會敢用嘅…

為幾百蚊搞到咁勞氣

不如 post 上來,提醒多啲人唔好買好過
你有冇問佢點樣人為啊?
咁樣屈都得
衰d講句仲差過小米
anker cube 世一
都係, 佢有班忠實粉絲團係FACEBOOK
出乜都買 追款
之前預訂一隻
依家睇完呢個POST 好似中佐伏
咁攪笑, 買尿袋, 叉電器都追款?
可能追唔起D貴野, 就揀呢類野黎追
買過 gen 3, 用係14pro 係頂到case 既鏡頭邊
暫時買過5樣ego product …

充電器:
EGO EXTREME 3.0 -245W PD3.1 5USB GaN Charger
65W Superior GaN 3USB charger
EGO GT100 RS Real-time display USB Car Charger

尿袋:
AllyDelivery 2
EGO MAGPOWER Gen.3.1 12000mAh

充電器用落都叫正常 係個245w 放地下腳撞過2 3下 爛左個角

其他都正常so far
有D消費者比佢食到個心癮
你細小小又買 快小小又買 多小小野又買
你吹佢唔脹

會走電
個ios link 只䏲到一秒就消失左,希望今代有改進
我用咗大半年無咩問題.無鬆咗! 留意佢地出細W數嘅火牛無用GaN 嘅技術
買咗佢20000mAh尿袋,屌佢老母啲電可以無撚啦啦無晒,42%一野跌去0%
好在無買,轉左買belkin 5000mAh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞