正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
有無人用過Vinnic
屋企有2個 ego MagSafe 尿袋
不過我用親都係插線充
8個負皮,但係無人講得出邊個用得過
belkin 好似得5k

本身諗住買哩隻,睇完哩個post 就收手😂
各位有咩介紹?
on9
我都買左
勁慢
後悔
你睇晒成個post都唔化架喎

呢到個個都係為屌而屌,唔會有建設性架。 個個牌子都屌盡晒。

不過都明既,好用係預期之內,唔會周圍講。 唔好用出唔到氣,緊係周圍報仇。

最好都係自己上去果個牌子官網、專頁、price.com睇下評價。

呢到都算有讚有彈,但搵人問邊個牌子邊件產品好真係晒氣
無線叉電其實邊款都慢,我都買左4.1 5000mah,簿簿地收埋入袋應急用
平時就用CARBO10000插線叉,超快
買過好多牌子尿袋,Ego 啲尿袋算係咁,最垃圾係promini, 慢都算喇,成日自己停,換完又係咁

Ego可以摺好薄果隻40w gan 牛真心正,應該唔係貼牌嘅,真係放埋落袋唔會凸起, 新果隻車叉prostand 2又係正嘅,加左個散熱好似人地cool頸果啲凍版咁,叉得係快嘅,叉完部機機背係涼浸浸(我祼機用)
magsafe有邊隻又細又快又唔熱?
14pro 50%開始叉
其實點解會買咁細既尿袋,唔係apple出之前好似都未見過5000既,連一部機都查唔爆,點用
點會冇,冇magsafe 果啲以前都好多細容量,一條長條形入面一粒18650
Verbatim 5000 果隻點睇
有無一隻magsafe 可以fit 哂15 pro max 背面
追完post 係咪結論所有magsafe尿袋都係垃圾
Ego gen4 10k相對冇咁熱可以用?
我有,手感一流
但去電好快但又叉得快過ego 4.1
一定叉唔足5000
錯。 只係iphone 食唔到15w 等於冇撚用
以ego 個破解黎答你可以話你知
4.1嘅10000mah 叉15pro max 叉1個鐘都唔知叉到30%電

相反an 機係冇問題
唔會叉到30
我有呢舊10000mAh,唔適合帶出街
咁撚大舊
又要無線充電又要10000 mah 就係咁
本身無線充電效率就低
如果得5000真係唔知充唔充到一部電話既50%
我買左個5000都係當幫補下好過冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞