海賊王 1094話情報

648 回覆
10 Like 35 Dislike
總之呢黑鬍子佢哋一定 嚟食 大茶飯
唔通嚟食花生遊花園睇戲咩
咁只會估下集斷腳 要型就直落唔好完
土星粒果實係牛牛果實幻獸種牛鬼形態 好撚low
想過嚟拎歷史正文囉,佢伏尻羅都係咁啱,佢係果度都話和之國之後去三個島,一定有是但一個經過果度,諗住搶正文,只不過比羅走到佬咪唯有去蛋頭,紅髮又係巨人島。紅髮係有一幕明顯交接左正文先沉船,反而羅係無比到黑胡。但黑胡都叫做傷左。應該唔會正面同路飛打,人腳又唔齊,仲要黑胡叫做老笠左兩個路飛家人,新仇舊恨,應該無咁快打,加上仲有黃猿係度黑胡果邊應該登左島,因為其實佢早過黃猿到蛋頭。隨時就係份路飛手上果啲正文。如果唔係佢捉3眼女做乜。

講開又講,紅髮其實點解讀啲歷史正文。佢船上應該無人識睇,有人解讀到先係搶one peice 入場券其實4皇入面得兩皇有人識睇

結論
一係偷正文,個追擊手識舜移
一係嚟偷果實,黃猿?土星?
打就應該唔會。始終傷左
第6次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】。翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;

五老星薩坦聖(土星聖)轉變成覺醒的動物形態。它是妖怪、牛和蜘蛛的混合體。就像日本神話中的妖怪牛鬼。
薩坦有角,像路飛覺醒形態一樣環繞著黑色火焰,腿是蜘蛛的腿。
他看起來像惡魔,像惡魔一樣被儀式圈中召喚出來。
有全文情報未
未 但我估應該朝早七八點前就應該有
動物系都係做靶 路飛唔打 其他人都夠做
其實都幾絕望,人又唔夠多,傷員又多,點打…實輸
你講緊海軍果邊?
而家先黎變老野
波妮條線其實係想點 重長過主角團啲身世咁滯 睇落又唔撚係重要咁

咁大編講佢同熊然後就話佢有份應承熊被改造
然後 所以呢 似乎對主線支線劇情黎講都係可無
吹到土星好勁咁
好似張無忌打遍天下無敵手 又係少林見到堆超勁既隱世高僧差
又比波妮插到流血
屌 。咪踢爆啦

尾田搵撚咗好耐

查哂世界各地d神話

好撚難先搵到個神係關橡膠事
拍枱啞起身 變完身 被插一刀 退場
無事,路飛無限血同mp, 驚閪
果然係日本妖怪

其他會係咩妖怪
伊姆係咪惡魔
柒治兩年後從來冇型過
劇情殺,增加緊張感
大事件是死左一個五老星
同埋好早有讀者問過尾田
2929果實係咩

就算改其實都成幾百話前
老土中刀
如果穿心刀,九成九事後戰死/敗
未知幻獸點寫

但殺/打殘最大果粒天龍人震撼世界?
草帽團聖地咪打過天龍人半死囉

仲有咩搞出黎
29=尼卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞