海賊王 1094話情報

648 回覆
10 Like 35 Dislike
你又話好容易理解
咁凱多原本食個粒果實係魚魚果實定係青龍果實先

定係如果係幻獸種既話就算未覺醒都係叫魚魚果實幻獸種青龍形態
咁如果用呢個公式去計既話路飛唔洗上5檔就算0檔就應該叫尼卡啦
照你咁講 咁人人果實幻獸種大佛形態 食完都係冇撚變 等覺醒先變大佛?蛇蛇果實幻獸種八岐大蛇咪答咗你 唔使覺醒都已經係最終形態 定係你想講條廢柴黑炭大蛇已經覺醒左?
有咩唔明?
凱多食嗰粒係魚魚果實-幻獸種-青龍型態
咁當然係魚魚果實
你俗稱青龍果實又得
路飛就另計啦
關咩改得衰事 其實好易理解炸wo
前面魚魚 人人 狗狗果實全部都係現實有嘅野
之後嘅幻獸種就係前面嘅分支 乜乜形態
因為全部都唔係現實有嘅所以就咁樣分配 有咁難明咩
係 你啱呀
路飛常態一直都係尼卡
五檔係尼卡覺醒型態
牛牛果實 長頸鹿形態
我諗起呢個頂佢尾田
依個就真係on9 就算唔係長頸鹿果實 都鹿鹿果實啦 點解係牛牛
可能尾田以為長頸鹿係其中一種牛
上一話仲係一個便秘阿伯 今話無那那爆seed
有角就以為係牛
又有幾多呀?而家咪得個幾隻
吹到多過非幻獸種咁
d傻鳩成日以為自己好搶口
咩霸王色幻獸種大平賣
明明都最勁個班有
吹到好撚多咁唔知係咪佢地由第1000話開始睇起
幾時有話過覺醒左先叫青龍
係粒尼卡,可以改變世界先咁特別
喬伊波伊果實
唔係咁簡單,
好似果實名日文上尾田自己有限制,所以冇青龍果實。
我唔識日文,但睇過D人解釋過個改名限制。
係,果實改名有限制,尾田自己SET俾自己
識日文就知。睇過D人講過
唔係咁簡單,
好似果實名日文上尾田自己有限制,所以冇青龍果實。
我唔識日文,但睇過D人解釋過個改名限制。

當然,我地睇到會覺得ON9
動物幻獸變最強果實
元素系有冇乜稀有元素可以一戰呀
幻獸可以控元素,有動物系既能力加元素攻擊。
勁好多喎

單係路飛可以控雷,控土,甚至更多
凱多可以控火,風,雷,雲,熔岩
大和可以控冰
古代種KING都可以控熔岩龍
大媽果粒可以喂元素食生命控元素

自然系勁在可以元素化,但霸氣高手過招,元素化變撚左冇咩用,元素化等於硬用身體食招。冇左個優勢。
King玩火係種族特性

係鬼果實能力
論上限 元素有舊三大將已經夠喇
鈾鈾果實 核爆人
青雞都冰唔到最top個班
變咗要肉身打拳
睇怕得返自然系覺醒可以加強
紅狗黑胡兩隻自然系Boss走唔甩
垃圾舊角更新版本增強完可能勁過四王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞