海賊王 1094話情報

648 回覆
10 Like 35 Dislike
黃猿其實識唔識用霸氣
連登無討論價值可言,你跟埋一齊屌下op, 大把正皮
其實唔係霸氣強而見稱嘅對手,山治點都唔會有大傷啦
四皇之間實力可以有差異
紅髮秒黃猿 路飛苦戰黃猿
呢兩個情況係可以同時存在
識就實識,但唔會勁得去邊,應該中將高少少
戲場版z話佢依賴太多果實,打老年z都55波咁濟
黃猿高中將少少
鳩sir有接班人了
你唔撚識字?我只係講霸氣
佢霸氣真係唔係勁,係粒果實勁,你見佢打年老z就知啦
有邊個位睇唔明? 會唔會得你睇唔明
我就覺得尾田一定有扭轉條橋,不過佢應該早幾百話就有呢個諗法,而唔係到左和之國先諗到,亦都唔會一開始出海就安排路飛係幻獸系果實,果時佢應該連幻獸系呢個概念都冇..
全圖Pin得
劇場版得設定可以入返正史
例如紅髮見閒殺,Ben叔霸氣>大將
其他劇情全部無發生過
比Z串完靠果實,即刻攞劍打到佢自爆
前後邏輯唔通順,當番外睇下就算
唔記得 想睇返
JQK果D「招牌大將」級數,可能俾「王級」都未必秒到。但打落去,就應該會好快輸。

情況應該好似三船長上頂咁。

我估計「海軍大將」依家應該差不多呢個級數。同「王」打,一定贏唔到,要苦戰。

路飛冇經驗劇情上要玩55波,另計啦
巴基直頭玩野。

攞番舊來王睇,海軍唔敢踏入王地,2年後呢幾個月,知道食左尼卡果既路飛,走入新世界,
四王地盤,就連五老星同大將都應該真係捉唔到。

所以我估先創造左有世界政府/四王傘下既說法,有XX王照住,衰左野,走佬入番自己地盤就安全,冇人搞自然方便好多。

所以四王(政府領導人)最終對位係五老星/娒伊先叫平輩(政府領導人),
招牌大將/將星/三巨頭,呢D皇下金牌打手,對位先係大將。實力當然有差,但職位上真係咁對。

老土登場個氣場已經係大將上,呢個先似係尾田諗法,我估後面將會一步一步表現出黎。

路飛唔會打晒三大將。打完一次下次就俾班細既搞掂。
正如打完一次卡二(招牌大將級),下次就俾契仔山治佢地打(招牌大將級)。
樓主,幫PING文字情報
樓主pin
係咪即係咁?
等有中文版再轉過第二個回覆置頂就ok
唔該晒巴打
其實任佢講,凱多大媽打極都不唔到勝負,大媽對超新星嘅表演就係四皇之恥

你當卡普都有四皇實力,比黑胡團幹部+一個大將+比個仆街仔累,先輸。

咁四皇係咪真係淨係高大將小小
你又啱噃

凱多講過
好柒
土星又係妖魔鬼怪
我寧願土星真係土星果實
你實係睇唔到啲黑色閃電架 盲撚
sorry樓主 係我錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞