海賊王 1094話情報

648 回覆
10 Like 35 Dislike
毫無討論價值 post出嚟都浪費server資源
白9痴 笑死 你地自己每個post都講山治在先
明明無山治戲份都講佢踩佢
引我出黎KO你地

頂唔到我咪抵你地死 自己攞嚟衰
柒治粉就係咁on9
成日塑造到打入敵人變膠
似係會打痛d既
一離開敵人就變正常
而凹個位就會變衝力
應該痛好多
又要block又要偷睇 繼續雙重標準
知你睇緊啦 覆機就柒啦

一開始你吹契仔同路飛平起平座咪唔關山治事
山治只係KO你地吹奏契仔粉既必殺
而你地亦都招架唔住 抵死 我就爽死
你地根本冇得反駁 只能block我 7.7

契仔粉自己周圍引戰先 依家輸唔起

嫌我煩 我咪又係學你地開口埋口都笑7人

一9樣 又雙重標準 自己講得人講唔得
古代兵器出黎未
五老星又有啲黑雲
同尼卡同款
又係神嚟?
山契粉大戰真係睇極唔厭

利申天字第一號契粉
頂你啦你果個山治實力更上一層樓燈到成左真
呢個理論正正就係契仔越勁,
山治將來越勁既掛勾論初階
唔係好多姐,百獸海賊團都係 3 件,凱多老師,個女同 大蛇呢條垃圾

其他仲有戰國,力架,黑胡團隻九尾,仲有不死鳥

反而古代種比較少,全部係凱多團

自然系起碼個個勢力都有幾個
啲人都係同你老豆老母講啲類似嘢
熾天使唔係困住晒咩

如果成堆無後門個博士真係十頭皮

不過以尾田條對稱撚熊又走出黎救場唔出奇

八咫鏡(やた の かがみ):一柄銅鏡。相傳如今供奉於三重縣伊勢市的伊勢神宮。
天叢雲劍(あまのむらくも の つるぎ):又名「草薙劍」,源於創世神話中素戔嗚尊的寶劍,他斬殺八岐大蛇後從其尾部取得。相傳如今供奉於名古屋市熱田區的熱田神宮。
八尺瓊勾玉(やさかに の まがたま):又稱「八阪瓊曲玉」,一顆尖勾形狀的勾玉(也有實際上是兩顆,但一顆已佚失的傳說)。相傳如今供奉於東京的皇居。

諗多左
騎騎果實會唔會係連仔最想要嘅果實之一
其實依幾個只係個名黎姐
佢鍾意叫把野做超級無敵ex咖哩棒.改都得
應該都真係只係普通光劍
500幾個留言
仲話冇討論價值
Cls盲反到咁
老老實實先唔講下集係咪山治打土星,但真係唔想又係路飛打
今篇出場既強敵(路奇黃猿)已經係路飛打,如果最後連土星都係路飛打,我會覺得好悶
雖然把光劍係日本三神器之一
但佢兩次用劍都無展示到特殊能力
一佢無閃光嘅加速,二佢無激光嘅高熱
簡單講把光劍本身唔會加速亦唔會斬到爆炸
路飛比光劍斬中係嗌好痛
但比激光炸中係嗌好熱好燙
我諗呢點可以做個例子
而黃猿攞劍只係普通揮舞斬撃
其實同其他劍士嘅戰鬥方式無異

佢粒果實的確屈機,食完即刻變全OP最快
打鬥風格亦偏向用能力,全部攻擊都係能力
打法都係走住嚟屌,拉住嚟打
但佢亦具備同五檔纏鬥嘅體術同劍術
唔會比人一追上就立即收皮
霸氣方面無任何表現,但回憶應該識隔空
最基本雙色霸氣肯定都有

如果唔將劍術體術分開同果實霸氣計
咁鷹眼其實都係屈緊無上大快刀
因為佢暫時都無表現過任何高級霸氣

砂糖幽靈女呢種就真係叫依賴果實
無霸氣無體術無劍術,單純屈果實能力
比人破解即刻原地等死
八咫鏡唔知佢鳩黎定點

用完都係照比雷利攔

頂上想追擊路飛唔記得有無出八咫鏡

又比白胡擋
八咫鏡其實我都想問好耐
明明佢唔用技都可以光速咁飛
點解仲要用八咫鏡反射左彈右彈
明明直線飛仲快
冇咩嘅 型啲姐 正如佢問人有冇比光速踢過
唔通佢又真係好想知咩 依類劇情野唔需要深研太多
我覺得宜家大家睇漫畫都真係諗得太多
樣樣野都要有設定嘅話其實邊個編劇都死
有好多位其實只係比個名佢好似型啲咁
你都識講日本三神器 唔通op世界有日本依個國家咩

係咪全op最快唔敢講 始終佢講光速姐 冇話真係光速咁快架嘛
暫時show到出黎真係快嘅係山治同佢2哥
真係可以做到冇影捉 咁就真係快啦 黃猿依啲比個名自己招野姐
唔通雷神2億v就真係2億咩

你講鷹眼屈緊黑刀 的確佢把刀係有優勢
但全世界公認嘅最強劍士 就算大家都用同樣刀應該都唔會輸
zoro渣住秋水都係黑刀 唔見得修練果時可以嬴到鷹眼
認同
本身尾田幫哂啲刀分級
但打起上嚟啲分級好似都無乜用
K機關刀無分級一樣同契仔三把大快刀打到
其他劍技漫高級刀就真係可以斬斷次級刀
OP無呢種優勢描寫,所以最後都係睇人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞