海賊王 1094話情報

648 回覆
10 Like 35 Dislike
咁你入嚟把撚咩突顯自己眼光獨到?
四皇竟然搞唔掂大將
有d失望
d傻鳩係鍾意入黎吠幾下
係咪玩暗反山治呀鳩硬
魔法陣仲有霸纏閃電
中將已經全部識,和之國招流櫻 黃猿係頂上有用黎擋白胡沖擊波。
5老星好似一隻進化錯左既pokemon咁柒
睇op唔想睇55波不如唔好睇啦
其實最合理解釋係每個惡魔果實都有一個原型人物
尤其超人系嗰啲,只係拎咗嗰個原型人物嘅能力嚟命名

至於你問個能力係點樣嚟
咁就等同於你問啲神話人物嘅超能力係點嚟
其實唔再解釋落去都ok
所以其實真係滿天神佛
波尼連武裝色都唔洗就插左入五老星入面
好有白胡影子
五老星不一定是果實覺醒,哪個幻獸種有五芒星傳送陣的,五芒星就是召喚惡魔的儀式,之前我就一直覺得世界政府高層伊姆跟五老星估計就是惡魔本身,惡魔果實跟他們肯定有關係,這一話就更加證實了,惡魔果實的來歷,到現在都還沒有說清楚,剛好又是在跟果實科技很有關係的蛋頭島,倍加龐克的篇章,惡魔果實的來歷應該就是這個篇章最重要的內容

見有個台仔咁講
又好似有啲道理咁
今集幾好睇節奏唔錯
希望之後少d runplease
好夾硬, 係d死忠自己亂咁穿鑿附會
你自己查下就明, 唔好人講你又講。
路飛變老人
zoro又比路奇拖住,真係得番山治救場
科學防衛武神 vs 最強骨骼既山治
今集山治數次見聞應用效果唔錯
雖然好老土但打柒五老星please
五老星吹到咁勁連見聞色都冇咩咁就比波尼隊左嘢
路飛終於打完

五老星個氣場大到
除左山治,其他勁人都感受到
基本可以確定呢一篇嘅大boss係五老星
波妮走去搞五老星俾人秒,旁邊嘅山治見到一定發癲
然後山治成為第一個俾五老星show off嘅對象
尾田真係鐘意整鳩山治

魔法陣暗示五老星有其他特殊能力
其他人無人夠五老星打
好似當年打雷神咁
路飛暫時強制退場
過一排先出返黎救場
見到同伴俾人打到殘晒
再靠尼卡能力再爆一爆Seed先可以剋制五老星
按慣例,每一個級別嘅第一個敵人一定要輸俾路飛先
包括第一個七武海,第一個四皇皇副,第一個四皇,第一個大將
五老星都係一樣
無人可以搶路飛主角光環
其他人要等廢物回收重用先可以分一杯羹

所以山治呢次死緊
又挑我機 又話唔應我
咁契仔就慘 山治一柒 契仔都被柒
雙翼掛鈎連帶埋無計啦
為你個契仔著想 你望都唔好望山治柒添呀

山治望撚住個魔法陣又洗Q畫佢感應到咩

垃圾契仔粉繼續為踩山治出盡奶力
呢個point你唔係第一次講,有樣野想問你好耐
點解黃猿用光劍唔係計果實能力,而係計霸氣?

青雞用冰變刀又計唔計果實能力?
快斬果實變刀又計唔計果實能力?
武器果實變槍又計唔計果實能力?

除非有講明纏左霸氣,否則果實變出黎嘅武器都應該係計果實能力
如果用你嘅標隼,光速踢都唔係果實能力
要放激光先算係能力
連簡單嘅先後次序你都睇唔明?
魔法陣係下一頁嘅事喎

話說今話彩頁嘅卓洛真係超型
唔知點解雙翼掛鈎嘅山治又無份
弱小三人組都係個格到
咁都值得參考黎踩山治 好叻叻
個頁只係想畫下其他人既動態盲既都睇到
山治佢地要直接面對 無畫又點 之後d頁全部佢地

-----------
講彩頁你就醒啦 又引我講歷史

喂 N年前唔係
引以自豪契仔無血統論既咩
好自豪冇血統都咁勁嫁
結果咪又係中左王道漫畫嘅血統背景
柒味大到
縮返路飛背後啦 柒仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞