買電視機 / 換電視機 集中討論區 (157)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
你要問折實價
可能剛剛減價呢
頭先專程去最近嗰間av... life(樂富廣場)睇C3, 42吋折實$82XX, 冇贈品但係包上門掛牆安裝, 覺得幾抵就買咗

另外第一次用Oled, 有冇啲咩注意事項(好似話睇完唔可以即刻熄插座總制?)
恭喜巴打,你回不了頭了

冇必要唔好拔插蘇

佢會係你關機後進行防燒印程序, 你唔會見到
Va 黑色好左
Ok, thank you Step巴
Step師兄,聽你意見買咗部LG65C3, 好正,唔該晒!但架機間唔中會無端端自己著機,係乜嘢原因呢?
係65呀 佢做乜柒黃金周就19980
之後收左我啲coupon回返2000比我
65 回左下面
啱啱先追近少少上年42c2個價
42c2最平好似去到7500
講起我都可能要搵個hdmi cec阻斷器
依家電視長插電腦,老母開關電視我部腦都窒一窒,有次仲搞到hang埋
hdmi協會真係好on9
電腦HDMI有CEC功能?
應該有唔完整功能,我次次開住電視時開電腦都會跳去pc
屋企人唔鍾意舊款, a90k都嫌舊
唔係話你唔應該買c3
只係同你補充下,42c3只係42c2改名
0進步但係賣貴左,未到7500都唔叫抵
咁有升級左晶片既
會駁電腦玩8k game
先考慮
但qn90c 65吋都會變左VA?
請問42a90k 最平嗰陣幾錢? 近排買部a90k都要11300
我都唔肯定

不過有mini led系統, va或者IPS都可以接受
溫馨提示:今日買電視嗰陣問過48吋, 冇記錯的話, 折實價唔使萬二, 好似仲有一千蚊超市coupon送, 似乎抵過42吋
想買65吋電視, 平時少用, 可能淨係打下SWITCH睇下新聞
想問下LCD邊隻牌子同型號會最好
頭先走左轉百老匯, 有個Sales話LG屌打SONY, 係咁水我買LG電視
Sony XR-55A80L 有咩sound bar 岩佢呀 萬頭budget
Samsung Q990c
Budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞