我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 65 ) - Yujihw砌機List 開始考慮14代

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
唔該晒,會盡快落單
筆直6500左右 打下lol之類 唔該想問問個list有冇問題
1 x Intel® Core™ i5-13400F Tray RIVIA貨
價錢:$1,550

1 x [9月優惠]ASUS PRIME B760M-A WIFI DDR4 LGA 1700 Micro-ATX
價錢:$1,090

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$360

1 x [9月優惠]ADATA LEGEND 850 1TB Gen4x4 M.2 2280
價錢:$359

1 x Sapphire PULSE AMD Radeon RX 6650 XT 8GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$1,899

1 x [9月優惠]Corsair TX-M Series™ TX650M — 650W 80 Plus® Gold Semi-Modular (砌機減$30)
價錢:$420

1 x Jonsbo D31 Mesh Micro-ATX - Black
價錢:$449

1 x [9月優惠]Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$125

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $6,332
https://www.faroll.com/customize#MTQzMSwzODUzLDUyODEsNjIyMCw2MzgyLDY0MzgsNjYzMCw3MDQ3
而家未有

黎緊要推其他款ssd
呢款冇乜特價了

你想要1Tb?
輕輕一推
最後B760 x 12400 x 7800XT
方便升級粒U
你想全玩RGB同白色
泰國巴

又唔係既.幫到就幫啦
咁我都有錯既.我個時真係miss左佢message

同埋其實我做咁多野.我係想對於好多本來對砌機冇信心既人
俾d信心佢地.同埋知道砌機其實同樣得到唔錯既售後服務.
我係一直都係咁諗.所以點解你見到我一直以黎做咁多野就係咁解
悠二麻煩你check pm
緊係有.TG PM我
多謝
網絡供應商,天線未扭實
不妨試吓重開下個modem
好,我試下
好奇怪,固網無事 wifi有事
今晚TG Group討論iphone 15
Intel 好少會降架

降得都係已經再出新一代
知唔知大約會降幾多 少少就唔等了
請問想要散熱比較好既4070ti係咪都仲係eagle比較好
係,呢個散熱會唔會太差
唔洗等
佢個list 唔係專for 打機

我再出一個list 俾你
前排係唔係有人想我整CS2 組合 / 優惠
新優惠.ASUS Gigabyte自選
呢兩塊計勁就aorus elite giga勁d.
ASUS再上個d TUF太貴了.
不過呢塊Prime都唔係話太差.都OK的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞