多倫多生活討論區 83

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Stupid ass idea.
唔係我 咪講左我唔係一丁友
儲耐d到你儲到既時間樓價又另一個世界
有得IN算好,好多人連IN都無
六張嘢就冇人想租畀你㗎喇 唔通60歲仲要同夾租
Uncle 咪六張囉
我果部都冇apple care
個assistant 一關始同我講完要幾多錢整 本來都諗住比
然後再同我double confirm 話部機香港買所以唔會整
唔關比唔比錢事
2022年中真係個大分水嶺
前面嘅人好易搵工
後面就仆晒街
住Senior Housing
what test in english please?
早排睇新聞先見話有阿毛70幾歲仲要同人夾BASEMENT

睇一次哩D 新聞就覺得長遠咁樣落去唔係辦法
但係就算有錢買CONDO 都係被人劏到無命
所以我身邊啲行家(呢度只係幾個人), 有兩三個人有得in, 我覺得好神奇
退休金拎哂去交condo fee
係咪仲要俾人趕走嗰個
https://www.publichealthontario.ca/en/Laboratory-Services/Test-Information-Index/Varicella-Zoster-Virus-Detection

chrome-extension://bdfcnmeidppjeaggnmidamkiddifkdib/viewer.html?file=https://www.publichealthontario.ca/-/media/Documents/Lab/general-test-requisition.pdf?rev=278b4157ad1c44b7a753098b4d857eff&sc_lang=en
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞