羅技推出升級的 G Pro X Superlight 2 無線遊戲滑鼠

291 回覆
7 Like 36 Dislike
如果係換左新502個switch 應該就唔會衰double click既
rog ace razer deathadder v3 pro?
lamzu真係咁正大陸細廠呢個價錢真係唔算平,睇落thorn好似唔錯,但係用開對稱MOUSE,MAYA係咪就快出 不過第一水會唔會有問題
咁講囉, 第一批通常都係少量試產, 唔試唔會知個molding有啲咩問題要做啲咩adjustment, 如果唔滿意就全部掉曬好浪費(啲大廠可能會咁做), 通常都係pick啲冇問題嘅殼出嚟照組裝, 唔急咪等第二批, 但起碼遲1-2個月
2000fun仲未有得買
但第二批要幾時 第一批都未有
自己碌返上上面睇
maya仲未開始生產,4月出宣傳片,前排就話9月,拖下拖下最快都要11月
賊船除咗風扇 & 散熱其他都廢㗎喎
pulsar識貨
想要好似g pro x個底大面積pad 可以有咩選擇
揸手方面係一流既 但qc真係不敢恭維
lamzu果日係2000fun試左好似唔錯
但係個底易唔易入塵
見2000fun 都係賣緊600樓下想試
有冇養貓狗? 無就無所謂
怕就用個mouse袋入住佢
我最初買既lamzu有送袋仔
用左一代兩年 乜事都冇 勁好用
G502重過鐵
gpw一代當時黎講無線同電池真係好top家下仲用得幾開心

gpw二代上年我又買左隻 點知用落都係差唔多又貴隻mousewheel仲要好快壞撚左

反而我長期仲用緊隻2014 deathadder
兩年前換完micro制同mousewheel仲用得好好

下隻買返razor算
經常清潔mousepad咪得,搵卷毛轆卷下張pad, 但注意黏力唔可以太勁,會扯爛啲布料
邊到可以整返個轆
Xm2we
Linke或者carousell滑鼠維修嗰啲,連登都好似有個巴打接,你search下g402睇下仲喺唔喺度
轆最易焊
多數都係焊電線,唔洗PCB
失手機會係零
早2日先比錢訂左x2v2mini
3月頭試左2隻都好好手應一隻係atlantis mini 咋一隻係x2 mini而家出v2係時候課金
隻初代g502可以榮休了
羅記初代質量同而家冇得比
拋傻垃圾qc垃圾click, good luck
Razer DA v3 pro換 Viper
有無巴打想換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞