羅技推出升級的 G Pro X Superlight 2 無線遊戲滑鼠

291 回覆
7 Like 36 Dislike
我上面都講過啲pro用razer同logitech係因為抗干擾好,如果zowie有logitech/razer嘅軟硬件水平睇下仲有冇人用logi razer? 狗都不用
冇咩改變
都係等vaxee出新 AX算
用緊powerplay想換MOUSE PAD
係唔係就咁換一張係面就得?
SteelSeries Rival 100 (有線)用左好多年, spec上夠用

如果想轉無線連電95g以下
最好 Type-C 充電

左方有兩粒可自定(模擬keyboard)side button就夠
* 要可以跟game/exe轉profile
Lamzu普通底膠嗰張生化武器嚟
要買pad一係artisan zero一係lgg saturn pro
得呢2張叫正常中性pad
鐘意gpx 2 手感 但又想等埋lamzu maya先
大手 Fingertip grip, 唔使用razer果D大大隻
Check 左啦 個微動係有問題
話可以換新 無得退貨拎錢
我問佢可唔可以換其他系列算
對哩隻啲qc 感覺唔係幾好
你想退錢唔係唔得嘅,報消委海關搞大佢囉
我話不如退番上我2000fun個account
跟住話唔得
要換其他系列就要問上頭 得唔得
要等星期一覆我
但至低限度係可以換新囉
如果只係比換新我到手都唔想開箱直接賣算數啦
比個叻你啦 繼續撐你隻傻閪lamzu on9仔
咁zowie有logi同razer同水平仲有冇人用lamzu呀?
大家pulsar同lamzu都係qc出事 pulsar就比你踩到係垃圾
lamzu就係第一批次問題等第二批次 雙重標準唔好咁明顯爬一爬文都知你鍾情邊隻牌子
pulsar qc出事:新嗰啲x2-h, x2 v2同舊嗰啲一樣咁撚垃圾,啲左右鍵隻隻都變型,誰買誰中伏

lamzu qc出事:呢個冇咩計,隻微動係同razer嗰隻一樣,啲一致性麻麻哋,我自己嗰隻左鍵脆啲同硬幾gram, 你可以拎去換過隻睇下點

屌你老未你呢d on9仔喺呢d post度扮哂識野扮大袋
上面已經有兩個人買完之後發覺左右鍵有差異
唔撚屌你呢d柒頭真係有更多唔識嘅人比你水左去買支那牌子
出乜事?lamzu啲button plate會好似pulsar咁變晒型?會壓到粒微動撳唔到?你弱智你就躝撚返入你老母個閪度啦,微動左右有差異時不時都會有,你咁撚叻你去工廠幫手擰螺絲囉,lamzu啲qc好過pulsar係事實,用家個個都知,你喺度賴地冇任何意義
得啦得啦 lamzu最撚好我咁撚叻仲駛去扭螺絲?
好似你咁喺呢個post度吹奏支那牌子啦 屌你老未真係on99
你就繼續喺度吠啦 我屌你都係想比d唔熟路嘅人知道唔撚好信你呢d盲目吹奏嘅on9仔 費事更加多人睇完個post走去中伏
攬撚著你隻小支那pulsar過世啦,垃圾韓閪搵田鼠代工,成套wireless solution都係用compx公版

啲click柒到嘔,得你呢啲垃圾先會用
你呢d傻閪真係冇撚腦 比人周到你撐lamzu就想標籤人係pulsar用家? 蠢唔蠢撚左d呀 好撚on9真係 同你講野都真係嘥時間 繼續流連喺硬件台做老屎忽扮大袋教人啦
我最初屌你係講logi razer zowie 之後先講pulsar
以你嘅傻閪邏輯我係咪4個牌子mouse用撚哂? 柒撚到
emc都唔錯
只用玻璃/金屬手汗撚 &順滑D
最近睇RAZER原本今年先出第一塊玻璃之前SS塊ICEMET停左產炒到幾千 原來近幾年D玻璃出返黎好好用
用咗GPW 幾年
中間換過幾次mouse 最後都係用返隻又殘又舊嘅gpw
買啦
買比我 京東巧平
東京熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞