羅技推出升級的 G Pro X Superlight 2 無線遊戲滑鼠

291 回覆
7 Like 36 Dislike
大手就harpe ace或者viper v2 pro
要人體工學就deathadder v3 pro
細手就pulsar新出嗰隻x2h or x2v2
仲有xtrfy隻m8 wireless
買左等13號送黎
用緊佢上一代
個左右鍵真係垃圾來
以後唔買logitech
轉razer?
Razer/Steelseries
用緊altantis mini
好撚好用
仲要平過logi razer勁多
lamzu除咗唔識自己轉2.4GHz channel其他方面屌打市面上所有mouse (因為用緊大陸compx嘅公版nordic wireless solution), 佢哋整緊razer嗰套solution, 之後會有鋁鎂合金同埋8000Hz無線,等maya出咗所有對稱mouse都可以收皮
我有harpe ace 個驅動都改善咗唔使再更新先教到setting
黃金豐澤有實物試 佢隻optical switch勁硬
但又唔係ttc gold同gm8.0嗰種clicky嘅硬
我keyboard都用緊rog 有時個armoury crate直程係detect唔到我個keyboard
有時重新開機又會冇左我save低左嘅改鍵
lamzu如果有大d嘅size就好
遲d出嗰隻maya好似又係長度119mm比細手用
希望佢atlantis都會更新出新嘅wireless solution123mm都勉強揸到
Atlantis OG算大mouse了,再大就好少眾,賣唔到幾多隻
有線時代用開ec1b 之後用gpxs都習慣左一陣
atlantis都仲用到 但去到117同119嗰d真係太細
大手真係好難搞 zowie又唔爭氣
買da v3或者waizowl OGM pro囉, 呢隻聽聞qc好好,仲可以淘寶買減重套件減到54g, 下個月就出隻sensei shape 4k (同razer一樣嘅wireless solution)
atlantis og 係好撚大隻
ninjutso sora/atlantis mini 好揸手好多
da v3抄ec個shape但又想有區別加d多餘野
佢個背整到好高搞到虎口位冇乜支撐好虛
依家仲用緊gpxs 但係條micro usb線真係好阻訂
我都用唔到OG, 而家主力都係atlantis mini 4K, 呢隻閪嘢第一批有qc問題,淨係較個click都較咗2個鐘,等XE減重套件到咗就掉咗隻atlantis佢。。
我隻og 又無問題喎 我仲係第一批買
應該都係撞手神
ninjutso 佢出完隻45g無窿mouse之後
就無晒聲氣 其實都幾好用
細手有好多選擇 但大手真係冇乜
我之前用ec1b嗰陣等左好耐都未等到佢出無線先局轉
嗰陣度過自己隻手全長好似成19x mm
da v3大隻得嚟中手都揸到,我覺得幾好,除咗click同滾輪鬆冇缺點,無線large size ergo 63g冇窿,邊度都搵唔到
btw waizowl OGM pro望落好似唔差
不過之前從來冇聽過呢個牌子
你好彩,好多買返嚟都出事,當時全球recall咗og, 但其實mini都有少部分有問題,之後lamzu個designer將個button plate限位改闊咗少少重新整過啲殼同埋教咗啲廠狗用咩力度擰螺絲,所以呢幾個月長期冇貨,不過而家lamzu啲mouse全部都有lamzu designer監工,除咗第一批atlantis同thorn有啲qc問題其他應該冇嘢,9月底到香港嗰批thorn係第二批嚟
thorn到時試下實物 不過都係期待緊maya
呢2年先有細mouse買,以前乜都冇,得fk2 gpw gpx, 你等pulsar xlite v3 large嗰隻啦, 應該就ec1咁上下
全部都買‼️佢個4k receiver更新完1.27 firmware可以一次pair幾隻mouse, 唔使抆嚟抆去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞