羅技推出升級的 G Pro X Superlight 2 無線遊戲滑鼠

291 回覆
7 Like 36 Dislike
點解咁平
而家仲用緊G900

想換咗佢有啲咩推介?
用緊疾風乙soft 之後買埋hien mid, 但覺得太刮手 用咗半日就換返otsu 而家用黎做機箱側版
支那已經有人將gpx2改mechanical switch
唔駛挨佢個震殼金剛指switch
用4K Dongle有冇感覺?
順滑少少咁
喂我屌佢老母LAMZU
買隻THRON就干擾問題好嚴重
由g pro x superlight 轉finalmouse 再轉ninjutso sora而家等緊finalmouse新出果隻
我干擾都有問題 同埋啲click有怪聲
已經換左隻都係咁
真係好撚垃圾
連壞兩隻
星期一拎去換算唉

咁你而家點算
想知之前推人去買lamzu個打手點睇
個價錢去買final mouse 算
用多幾日睇個click會唔會因為啲怪聲有咩改變先
我之前都買左隻 THRON
隻微動左右CLICK 我個隻係左軟 右硬嘅感覺
我最尾退左錢 因為兩邊差異差有啲遠
但我試個隻DEMO差異性無咁大 比較上一致
手感黎講係舒服好用 我試過2日用黎玩FPS GAME
瞄準同埋單點方面係比自己宜家隻SUPERLIGT好
干擾我個隻用4K HZ有幾次係突然LAG左下
希望QC做番好啲 同埋干擾問題搞番好
月底出隻MAYA 應該會買黎試下
我唔退錢就係因為覺得佢個型係舒服既
我係唔明其實都係razer微動但啲qc可以差咁多
滑鼠一律揀有線

此post已完
微動問題係gpx1先開始有?我gpw 用咗就快4年仲係好好用 完全無諗住換
覺得都係睇運/果批switch靚唔靚多
我gpw又係玩左幾年乜事都無
舊年買左asus keris, 用左兩個月覺得唔好用收埋左
前排拎出黎中鍵壞左
微動冇任何問題,係初頭個firmware debounce algorithm寫得唔好所以出事, 19年已經出咗update, 啲人唔去update唔知邊個問題,omron 50m不知幾好用,又輕又脆
係間微動廠嘅某批次微動有問題 Thorn受影響較大 Pulsar新款用同款微動嘅都有一樣問題但影響較細 有問題等下批拎返去換啦
下批幾時?
應該月底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞