羅技推出升級的 G Pro X Superlight 2 無線遊戲滑鼠

291 回覆
7 Like 36 Dislike
我夠用唔入手。真、假就唔識分。
就係官方店旗艦店先信得過,我買過隻cool媽 mm710滑鼠$100幾,香港做緊300幾$
屌咪又係中國製造,係香港買真係馨香d咩 (只限平野)。
點睇wlmouse 39g 好似幾靚
差唔多1200 蚊
成隻viper mini signature咁
你有冇興趣買嚟試下
youtube 剩係見有個日本人既reviewhttps://youtu.be/ZZUj1MP5Z7Y?si=pL8wrcwrO4S2Y6bu
覺得外型靚 但大陸嘢嚟畀唔落錢
pwnage都話係美國牌子 間廠都係大陸 睇你點睇
vaxee 聽晚有得買AX wireless
等咗佢好耐
btw 唔建議買 聽講qc都係垃圾
屌啦 呢隻用左三個月就甩膠
pulsar X2H 係堅垃圾 個左右制 隔一段短時間唔撳 第一次撳係有少少黐實既感覺 上YouTube先發現其他人用過都有sticky clicking呢個問題
pulsar 隻x2-h size 2 用左唔夠半個月個左鍵已經有sticky click問題
真心垃圾 以後唔買pulsar滑鼠

宜家轉左Razer Deathadder V3

https://www.youtube.com/watch?v=XDOG5tVVIgM
我 g pro ==> x superlight ==> x superlight gen2
中間用過其他都係好唔順手
最後手痕轉 gen2 純為有 type c 差電唔想為左隻 mouse 多左條 micro 係度 不過問心用落唔大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞