CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
果然新手新account係有新手運
抽過萬都未開過金
CS2 死Ser?
應該係
12:12 係咪打OT?
D隊長友走哂當輸既
cs2 頭個hitbox被valve改大左
綠寶石 好睇過 紅藍寶石

有少少後悔,買咗藍寶石
你買左咩先
12 12
有OT1 6rounds拎4rounds
1515=和
打頭十係咁俾人屠勁低分
但完左頭十又輕鬆屠番人
終於有cs2 beta喇屌,想問awp開第2下鏡慢左係唔係正常?
壓槍難壓左好多係唔係我錯覺 同埋有d咩setting係一定要set嫁
屌佢最尾果round ace 左入加時
D大陸仔以為完quit 哂
覺得cs2 已經有wall hack
咩wall hack咁少野
自轉陀螺已經周街都係
有鋪大陸狗陀螺帶隻2萬3分既升上去
佢地五排全部企得隻陀螺係到轉到60殺

又試過同隊有隻大陸狗1 2千分?咁上下
打唔過人又開陀螺 踢又踢唔到 report又無用

頭十都撞4 5次陀螺
打faceit啦 faceit都開放左cs2 access
mm vac 64ticks比狗玩
twitter啲外國佬都實測重係類64ticks
又話128
最後嗰句有冇link睇下
Faceit 要有 9-10LV 及1000場紀錄

先可以玩到CS2
FACEIT has launched a limited test of its platform and servers for Counter-Strike 2, offering access exclusively to those who are level 9 or 10 on the platform, have over 1,000 matches played, and already have access to Counter-Strike 2.
今日開始多人屌緊 MM Rank 唔上128

認真, CS2 係差過Go
唔順手
降低左 而家300場就玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞