CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
垃圾黎 只服CKF
幾時有講過開分低唔開心? 幻想咁多做咩?
打業餘水平都無既萬零分頭十 連贏十鋪都已經出個萬8 萬9分 唔係叫刷叫咩?
個分重有咩意思 同EU比既萬9 兩萬分 唔係高水份係咩?
係你覺得我講事實串緊你姐

我都覺 等緊鍾培生同李澤楷組香港職業隊救世
得啦得啦 你打完頭十埸出低分 冇朋友同你排
活係你個大地球世界入面 人地贏到就刷分
要拎埋全世界比 香港有兩萬就一定係刷番黎 打風個期玩左幾日都撞唔小蒙古PRO3排5排 bntet 5排又撞過 tyloo 3排又有 你elo低未見過就係業餘水平
唔單排就證明唔到自己 掉下煙就tryhard 睇simple玩當自己玩左
你井底到仆街
好勁好勁 好叻好叻 好感動HK no.1了
bntet幾多分
見大部分pro都組5 stack廢事受氣
pros 就算全盛時期既astralis 都未試過打六十幾場9x% 接近100%助率啦

你同我講普通人唔係刷分唔係外掛?
nip 87-0
得佢隊友xerolte用真名 兩萬五 其他都應該咁上下

5stacks要黎刷分架麻
我只係同條友講兩萬分係亞洲唔洗刷番黎
頭十埸就出到 佢就係到嬲豬又香港#1
又要拎EU PRO黎比
你未鬧個MMR有問題囉
你大地球出萬四就唔能公道囉
高過你未刷分 tryhard hkno.1
之前有數據話9/23出正式?
依家咁樣仲出唔出到
瑞典老野5 stack pug style都輕鬆上分
公道講 香港打開lan嗰班5 stack頭10輕鬆2萬左右啦
個system又唔識睇你幾好打既 又冇csgo舊底隱分
歐洲啲pro過來單排玩亞服都變弱智仔
呢個ranking可以溝埋5stack 已經完全冇意義
game sense同槍法黎講 我地國人世界最頂
從來都無罵過嬲過出咩分成撚日係到幻想人地唔鍾意派分低分
又無提過我出幾多分 只係講緊個頭十會因為勝率而派分唔同

頭十派啲一萬分幾千分既對面對你五排撚 連勝十場就直接出兩萬
形容個system係刷分好合理 自己係到見到刷分就起晒鋼係到達朵

比較下個系統個頭十同地區水平 講同EU有水份 跟住又嬲豬提自己係打三排幾排亞洲受薪pro真係勁
咁咪讚你叻豬勁囉 好高分啦 90%勝率啦 又話人嬲豬唔抵得你地夠打
咁都可以話人井底攬住個大球 從來都話causal player垃圾嚟 讚你又唔開心話人嬲豬
出到 不過當定隻驚未完成就岩
激死左先 場場準備打retake
單排即地獄
佢係高登舊post inchking 3N2O比賽圍內個堆人嚟
覺得我屌晒佢地刷分明明無咁既意思
我講緊個頭十system垃圾 係人五排連贏十鋪就兩萬分 佢就起晒鋼
同埋升降grade 好on9

極端啲宜家 10998 分, 贏左都係得1分,要打多場先升
應該都月尾/10月頭出
不過出左先邊出邊更新 而家都同open beta test一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞