CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你呢條垃圾淨係識以己度人, 不如死撚咗佢算啦, 你身啲朋友同屋企人都幾慘, 定還是你一個都冇
香港CS抽濕機
點樣以已度人 咁G持大家都唔得
鞋底都奶埋 都唔鍾意 香港人好難服侍
https://youtu.be/gTO4dXvxPV0?si=gzEApZ479B97jZA_&t=179
freeman都讚香港隊 我都支持架 好勁好勁 好叻好叻 大家都威威豬
香港仔咁佢係咩大陸仔

csgo post 都鬧交
無啦啦一句飛埋嚟話人井底蛙唔抵得
明明禾就好G持香港CS衝出國際
香港電競
好似踩親佢條尾咁起晒鋼
講事實又唔啱聽就話唔care 但又入嚟屌我廢
咁人地causal player係廢
支持你咁勁打pro讚你又唔鍾意 點服侍
一人少句,打個機開心討論下咪算
同埋正式mm係 rank跟map,elo跟個人,到時再睇下點先啦
beta日日有更新,隻game未叫完善,唔洗鬥高分住
勁既又想做pro 真係要去外國,去大陸又係把撚,但係可能係亞洲勁去到外國都不外如是
大把pro有講依個問題,等fix
同r8後個hitbox事件一樣咁搞笑
dm啲人仲勁過mm
shroud早幾日講完
咁快eu出現
自己隊d蒙古狗廢到完場唔過十殺
人地個d蒙古戰神
懷疑ping數都有少少關事
實力未到位咪去偉大祖國打假波囉 好搵過去歐洲打二三線啦。

咩狗屎垃圾開外掛被人ban無數ac都可以去打職業就知呢個坑有幾撚臭
上面都有個inchking sub隊員留言啦 邊有消失
佢地有玩cs不過無打比賽姐
香港ser日日都撞唐氏國人0ms反應 輸一場扣500贏一場+100
mouz補左隻GL igl勁左好多
一開cs2嗰時玩dm試以為自己打緊community dm
再加上啲血唔識regen再易死左
手槍局第一句:有國人嗎?
係估唔到heroic連輸3隊 失晒狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞