CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
D人唔係玩mirage勁又要pick
真係試下其他場都唔肯
打個T勁撚垃圾 係都要pick 推人地去entry自己又殺唔撚到
煙又唔識咩都唔識都敢打mirage個D真係唔知佢對自己把槍有幾多信心
咁打邊個圖好
總之就唔想玩mirage inferno
俾人綁架左成晚狂玩呢2個map
我次次都係ban呢2個都ban唔到
之後隊友pick完又唔係識玩嫁喎
cs2 啲煙又要再練過
Sub tick 搞到mirage 想掟個window smoke 都要擲公字咁
D撚屌可唔可以唔好再係咁起狙
成日都打少個
屌佢老母
低分啲人係咁 個個以為自己狙神
有錢就起狙 0dam
有新line up 要高少少
shroud好似話好多 anti cheat,有冇人認同?
把ak連pro都未壓好,班路人玩到行雲流水
沒錯
屌你老母外掛多撚到
雖然冇得睇replay
但都幾肯定班仆街仔開wall,D timing好到傻
體諒下 其他map連map都未識行
好多anti cheat?
定好多cheat
我就打細帳頭十撞幾次自轉陀螺大陸狗
因為唔需要壓,急停爆頭
有Skin 刀 大唔大機會用掛?
Overpass同anbius啦
幾易玩
Nuke同vertigo單排真係難玩
交易轉走D野唔難
有時你check 下D超級高手AC,把Stattrak得幾十殺,
入面既野勁新就知個AC勁鬼,話知佢幾多個鐘
咪撚再打mirage啦屌 根本無人識打。。
開rank 得11000 咪打到下年先20000
CS2嘅peeker's advantage大到嚇死人

https://youtu.be/vPZAZ45io4s?si=rxkrRvCx39dJhiN6
https://blast.tv/article/cs2-how-to-fix-stutter
打完啲config 感覺上好左啲 唔知係咪心理作用
Btw ratio個到我跟ropz同twistzz打2
有咩用我都唔識無Google
係,玩撚到燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞