CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
玩mm 都唔係好覺
岩岩磨左成個鐘dm
開始深刻feel到人未到子彈先到
又要話人刷分 同你講頭十打完有萬九你又唔抵得
打完頭十 萬9 再五排打上去打啲萬三四千分嘅唔係刷分係咩
點唔抵得法 咪讚佢地叻豬勁高elo過晒啲pro
香港未來超新星香港cs就靠佢地
G持!!
今日學到嘢了
咁多香港人打完頭十就咁高elo又分分鐘贏到兩萬幾千分個堆受薪亞洲pro
Cs2香港有望了
新一代inchking>蒙狗>greyhound>支支隊
你勁能癲井底到仆街
Inchking而家最高分個個2萬8
其他都2萬4

仲要beta ranking冇人care個分
係你勁撚嬲

你開分得萬四好唔開心?印象中你成日同人講我大地球場乜乜乜
單排萬九再講
btw 我估最後啲人都係去晒faceit
完全都無人覺得個分有咩意思
亞洲啲Elo咁高水份 5排連贏頭十再刷上兩萬幾分有幾出奇 打埋啲對手咁弱 打開比賽夾過刷分有咩意思
比你撞到亞洲堆受薪pro又唔係full team
你就搵晒堆打開esea league嘅五排
亞洲faceit Elo top 10 三萬分又如何
咪又係比人打飛機好威威豬

Faceit而家個cs2排完都唔開場
得eu開到勁弱智
算啦 人地好勁好勁 地底蛙唔識咁多野
人地話唔定單排都贏晒全世界勁過埋S1mple
三萬分好威威叻了 香港cs靠晒佢地
感到光榮
願榮光歸三萬cs2 premier elo香港玩家
全個Asia elo ranking都比求撚其單排 都可以連贏頭十出兩萬分嘅香港玩家上榜
我地香港cs有咁多超新星 特超巨星 出左咁多個亞洲S1mple ZywOo Ropz
即刻感受到無上嘅光榮!
大家拍手!
人地完全輕鬆心態唔care分數用腳單排
鳩住玩for fun 得閒開嚟試幾鋪就出個兩萬分架喇
太井底啦我同你咁都唔知 咁勁要讚! 好叻好威威!
好勁呀射左
亞洲no.1教玩cs打tier1 cs 就係佢地
直接買
抽skin唔會抵 只有scam
valve抽箱ROI
https://cases.jonesy.moe/
全世界邊個ser最多中国人邊區個分含金量最高
冇手冇腳+腦殘都大地球
真係
勁既打EU faceit啦重留係asia托咩
你都戇撚鳩,為咗打個遊戲走去歐洲?你講到勁人一定要打職業打比賽咁,你當你自己玩緊SimCity?
咁勁都唔證明自己點得呀 要睇走到幾遠先啱
一定G持
垃圾歐豬自大狂,叫佢嚟5e完美玩兩鋪俾人打撚到豬頭炳啦 見識過中國科技未
Ching組隊做守門員未 打返乾香港CS elo水份
禾呢啲垃圾causal player係到留名一蚊跟機學打機架炸
邊夠上面堆勁人嚟 咁有料屌打埋堆亞洲堆受薪pro
真係撐港隊撐港人撐到尾
鄧佢地要留係到打埋堆業餘都未到既廢物 覺得佢地才能埋沒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞