CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
請問咩外國網買skin最穩陣
主要想轉過去buff賣做topup
你唔太想用都要面對現實 香港最易買賣換返錢同最平係buff
貨量最多 手續費最平
你唔用支那寶其實ok 只係個買賣skin網
同埋cs money都係中資大陸網嚟
差一個有無CHING想玩 我地4個人12000-14000分
11000 carry me ok ?
可以 我地都唔勁 一齊玩下傾下計都OK
俾個名我加你一齊玩
加左
B1t will teach xantares how to headshot
https://youtu.be/KDYv0HJXo-c?si=HAaxbrXXWNqNQKYt

I will always love CSGO
Btw 條片個style勁似vital csgo
2023major sticker蛋落架了
睇完最記得
(1) cadian 1 vs 4 Gambit
(2) Last CSGO Paris Major
(3) G2 贏IEM CON
thx ching 咁我一陣去buff開個帳先
準備開始緊

CS2 伺服器和應用程式剛剛進行了更改清單更新
好多memories
全世界server down
Monte vs COL Map2 係CS2
CS2 第一場official match
Cs2有無話幾時正式開
Bye bye csgo
now?
Dmarket最平
但要你身分認證搞一輪野
其次已經係skinport呢類
等埋csgo啲人game server 玩完
就可以轉晒啲server做cs2
之後就應該開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞