CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
呢樣係有d煩
但如果為打cs2 而打rank
驚你有rank 都未必有beta invitation
之前玩開咩game ?
CS2 睇個勢9月尾10月頭就出正式
我只係中意fps game
大家,beta黎姐,比啲時間人地執 得唔得?
點解唔打FACEIT? MM又廢多掛又64tick
好多野擺明冇諗住執啦 64tick 同 soloq 對 5排
咁多年啦 要聽早就聽左
個mm排名完全冇意思 又個個去晒faceit
新手過去Faceit ,俾人屌

唔敢過去
係 買prime
落到LV1 啲人槍都唔識開 唔識行路
屌下都驚咁你都係繼續受大陸閪屌
有時都無計既 solo打5排 無人排佢都係塞你地對
但加減分要變囉
好似lol咁 分開solo/duo 同5排未得囉 solo個player base點都大過5排掛
咁你淨係得d2 mirage玩
都好過我solo連續排7場都係對面5排
cs2個prime應該會rework?好似valorant咁吸引多啲新人
點解你講d嘢我唔明
咩叫faceit,mm,64tick
宜家premier咪就係逼你要打唔同map
faceit = 第三方平台, 好處係ser順過官方mm, anticheat & 人會勁D
mm = matchmaking 官方rank system
64tick = 你當係server fps
唔該晒,返去試下先
真 果班人真係尻尻下 有時得閒想打2場都唔想開FACEIT
就咁MM輕鬆玩 希望CS2改返好個配對 而家真係好廢
買mon買240Hz定360Hz好
聽講360hz唔係好睇到分別
上360hz 你core display都要上到360 fps先有用
要買就360啦差小小
ban pick = mirage
屌你個個都係玩呢個
=faceit 場撚場都mirage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞