CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你勁能癲 自己講人小雞3 4隻刷分先上到兩萬
拎事實同你講你又係到鬼食泥 不停HK#1
一係你cap自己Elo出黎 competitive game elo有得比較啦下話
唔洗cs2 faceit都得啦 你高分既我未信你講既野囉
同你講話你講既野錯 你又唔信
唔知你乜野inchking sub player
條友鳩UP你信到十足
又係個啲評馬要跑得快過馬? 你平時又罵埋thorin reddit post同hltv回覆?

講個asia榜唔係咁多人上到得個堆人同圍內小貓幾隻
直接係新system到五排連勝到十場 直接刷出個分 又覺得係罵緊你地廢?
從來無指名道姓講邊個打邊個 呢位巴打認錯人認錯comment
以為係講緊邊個user都係可原諒
CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂
https://lih.kg/bCgutbV

https://www.hltv.org/team/5176/inchk1ng#tab-rosterBox
想問問Cs2幾時會出?
個陣玩skin既應該都有留意開
個個都all in 0.04落對家
twitter外國佬吹風9月廿幾號/十月頭
Okok,thx you
DLLM

CSGo 都玩得叫正常

去到CS2 d人勁到On9
休閑場

經常排尾點解D人勁到咁
個個都變咗xantares 啦
唔敢講佢哋係唔係外掛
但係佢哋都有刀同手套 Skin
唔關事
上邊有片講過cs2 peak advantage 太屈機
唔敢講佢哋係唔係外掛
但係佢哋都有刀同手套 Skin
唔關事
上邊有片講過cs2 peek advantage 太屈機
因為csgo 有新手墊底
Cs2 少d
反而dm 真係難分真與假
又無重播睇
beta just for fun
beta elo有乜好嘈
求其5排有玩開CSGO頭10全贏都至少2萬啦
咁都要鬧交真係傻人發現案
🕷️感應
天👀通
千里🦻
5排都未必夠打
現時beta佢驚逼到個ser爆炸所以updaterate set咗20。。

interpolation set咗0.046875即係46.875ms未計network latency同tick同tick之間嘅delay

但又有啲講法話而家行緊64tick, 如果係20tick嘅話就算你network latency 0ms都要等成差唔多100ms啲彈先reg

佢個sub-tick大概就係令你啲input嘅時間更精準,以前冇sub-tick嘅話所有data都要等到搭上有tick嗰一刻先會send data,而家變咗無視咗tick同tick之間嘅空隙,所有data都係exact moment send出去
突破唔洗道具
https://youtu.be/wx_ruPuE25U?si=7dUqFDTr3YuFkwoy
其實對面係咪掛狗黎
定真係黑仔到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞