CSGO 賽事討論暨技術交流區 (70)CS2 手感唔同哂

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
應該都係Rare Cases pool drop
有消息指下星期三正式出CS2

Ready to dump the market

https://escorenews.com/en/csgo/news/51074-valve-possibly-teases-cs2-release-date-on-twitter
緊係啦。

CS2 public release咁耐,你睇番CSGO 8月 同9月同時上線人數,根本增加得個位數

啲人仲要係咁抽cases,根本供應meet得到demand。
依加啲人都只係 for投資用途 買刀,一個人揸住幾把刀,等住CS2一出就放

有乜機會唔下跌
cs2 dev係twitter吹左個post之嘛
分分鐘只係danger zone mode
bing chilling
師兄
你知唔知而家CS2 有一百萬人玩緊
當然部分人全部轉去CS2,而唔再返去CSGo

講到刀方面,好睇啲刀都改成點, 樣衰嗰啲都當然冇人買 靚嗰就有人買

市場好講供應需求,長遠來講CS2 只會越多人玩

越多人玩就越有需求
佢執好cs2 隻game再講啦
唔會啦
咁卵多bug
年尾有機會既
係愈黎愈多人玩

但依加一把刀都升成40%-100%。根本bubble黎
可能佢學EA個套呢
痴撚線 d 箱仲貴撚過條key
入坑成個月仲係冇派cs2俾我
有rank?
淨係打竸技mode,個章有把ak唔知咩rank
有就應該等幾日ok
袋住先啦
有rank兩星期架啦
唔洗執bug啦,反正mm都係比掛玩
啲彈道同聲去返Faceit就正常

Faceit今日都開放比打咗一百場嘅人玩cs2
Hack咁耐都唔ban
乜水嚟
wan wan dog。開左掛成5-6年,仲要係識轉既個種,都仲未被人ban
開陀螺仲咁厚面皮喺profile寫開掛死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞