[月經] iOS集中討論區 (230) Tim Apple : Wonderlust.

992 回覆
3 Like 4 Dislike
準備出qi2,可以等埋發佈會
巴打用ipad 睇jable
Introducing Thunderbolt for iPhone
TB4其中一個要求係要佢一個port出到兩個4k moon出唔到就唔算TB4。
走android嘅路,讓android無路可走

機海、大mon、大電、加ram、客製化iOS
Android做嗰啲嘢係因為唔做就冇人買
IOS做嗰啲嘢只係令本身都有人買嘅嘢更加好賣
係兩回事嚟
咁又去返有sim卡嘅device
有冇Apple全球保嘅問題
咁今個月會唔會有air6如果唔會就即刻買air5 for開sem
11Pro Max 已準備好換機
想問下最近呢幾代香港買同大陸買有冇分別好似少見咗大陸人落嚟買
我用緊
但有啲悶
嚟緊無金色唯有揀白色
我自己就因為係藍色控所以買梗藍色
唔好食晒個市場呀
無競爭只會更加食老本
因為宜家大陸同香港iPhone 係同一隻model

你可以話冇分別

國行功能有「閹割」 須留意不具FaceTime語音及eSIM

不過值得留意是,國行版iPhone 14系列,較港行功能有所「閹割」,受限於當地法例等因素,國行版暫不支援eSIM、Wi-Fi通話技術、FaceTime語音,以及透過同播同享,在FaceTime語音通話時分享電影、電視、音樂和其他App等功能。

又係中蟈境內唔俾你有機會接觸牆外資訊果啲嘢

但其實都大把大陸人落嚟買,次次去親都大把大陸人
睇匯率啫
其實你應該叫Android fans支持多啲android啲「創新」嘢
唔好次次都千千萬萬個理由唔買
冇貨
應該叫佢地快D 買Samsung 既摺機
我做ifan都幫襯過兩次摺機(最後覺得唔好用賣咗)
啲日日屌apple冇摺機食老本嘅an fan分分鐘一部都未買過
我買咗部flip俾我老豆,佢當部機似奢侈品多過手機咁用
垃圾港版應該繼續閹走mmwave同衛星,同國家睇齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞