[月經] iOS集中討論區 (230) Tim Apple : Wonderlust.

992 回覆
3 Like 4 Dislike
唔關事啦,佢地討厭嘅係Apple而唔係lightning
人生如戲,時光流逝,及時行樂
呢幾年排隊好似冇機

全部先俾錢嘅ireserve
其實貴買平用
即係唔係iReserve囉
啱喎,真係中意既又經得起考驗既,自然會長用,成為你此機唯一一殼。

Btw 女朋友隻castify上面嘅印花已經甩晒
其實2023年an iOS 個分佈係點
唔知係咪身邊啲人都大左
好似個個都係iPhone 咁
有無內部人系到
想知pro max 512同1t咩價位
建議你搶多幾部
tcook@apple.com
花心嘅十幾廿蚊隻淘,玩殘再換

係幾十蚊淘過隻皮又幾正先長keep做spare
唔記得咗11定12開始無iR
轉type c但粒magsafe電壞之前要繼續用lightning
你哋估今年會唔會送腸仔/轉插嗰啲 或者又出啲$69插
系到?
Beats Studio Buds +出咗星際銀、星際粉紅兩隻新色
買埋usbc MagSafe battery pack就得啦
有無人試過即場trade in 舊iPhone 換新iPhone
係咪好快
我都想知 想trade左部垃圾14pro max
係好快
Run完個test就搞掂出gift card

不過如果你想一出新iPhone啲人就多到仆街無人服侍你
上網買叫佢收好啲
想問16.6有無伏thanksss
iPhone個盒咁薄
我就唔期望會多條腸仔
rumor話今年轉針織線、條線長咗
想願望成真但都係聽吓算
如果iPhone 轉埋type C 咁我全屋就得番部上古平價iPad 要靠lightning 差電 (AirPod pro 2 個盒我一直靠MagSafe 差)
我反而要買返啲type c 線
Lightning 線超多
睇數據就Android 7: iPhone 3
自己行街非正式統計就4:6

可能多啲唔出街/我平時唔會接觸嘅長輩用平價Android我見唔到
我剩番一兩條跟機lightning線未開
平時插公司/睡房/飯廳枱頭就2-3條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞