[月經] iOS集中討論區 (230) Tim Apple : Wonderlust.

992 回覆
3 Like 4 Dislike
門市貨尾就有
軍裝綠
Amazon
呢個真係似Apple會做嘅嘢
整合啲已經存在嘅嘢+改個新名
咁就唔怕俾人話佢執人口水尾
非Pro仲可能繼續賣,Pro多數清晒就無
洗唔洗等埋發佈會先買?
定唔關事
你可以等多陣下新iPhone/Watch會唔會有更加快嘅快叉
如果有嘅話Belkin應該會跟手出一個新版
到時先再決定
12等換15 pro max 舊電廢到傻
想問下呢到有冇人用緊moft wallet?
我放卡嘅次序係:手機〉防磁卡〉學生證〉八達通
但都係拍唔到八達通
有冇巴打知點解決
無,個wallet 本身防RFID
但唔係攝張防磁卡就應該ok?
not ok

佢塊 anti rfid coil 應該包晒兩邊
入張八達通入手提

Btw手你老母機
有好有唔好啦,起碼叫做多種官方套係包底,以前得膠套先包底。

唔用皮做套又可惜
呢到叫手機台
你屌咗連狗未
新發現:如果擺卡次序係:學生證〉防磁卡〉八達通
咁又成功拍到八達通
有冇物理jj咩原理
由11pro/pro max開始呢個系列叫pro series,如果今次15pro max改為叫Ultra,咁應該連15pro都轉埋名,以apple一貫作風好大機會咁改
無了無了,仲諗住十月尾買黎送比屋企人,買唔到了
嗰陣好記得12 Pro Max一個月都唔夠就已經99%,又成日發熱,之後13 Pro Max好返好多

係唔知今代轉晒新Chip製程,慳電效果去到咩程度
A17 (3nm)
X70 5G Modem (4nm)
U1 (UWB) (7nm)
今年無Ultra既話,下年部Ultra應該超過7吋,更大、更重、更厚、真係唔方唔Ultra
到時要叫16 ultra/6.5吋,16 super ultra/6.9吋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞