[月經] iOS集中討論區 (230) Tim Apple : Wonderlust.

992 回覆
3 Like 4 Dislike
RC有冇fix翻核電bug
如果我到時唔得閒收順豐 要點先拎到機
因為有師兄話要本人先拎到
有冇人揀送去公司唔送去屋企
叫佢擺順豐站自取
到撚底apple 幾時出high res 聽歌比藍芽耳機
根本一開始就要有
個鏡頭明明有48MP 但就要人開ProRAW先用到都唔make sense
一係就食屎得12MP 一係就成百MB先用到48MP

不過而家都係少少on9
HEIF Max唔應該放落Pro嗰度同ProRAW一齊揀
就咁放係format度俾人揀正常48MP定慳啲12MP咪得
Pro嗰度就留返俾人一下就開ProRAW
而家想用HEIF Max就要set Pro Default
想用ProRAW係相機入面冇得一click搞掂 又要長撳去揀
根本好多野都係ios 限制左
唔係硬件問題
上年因為要proraw 先唔買14 pro
再講 擺手ipad機睇根本唔使咁高
好多野唔係出新機解決 係ios 限制
17 rc用唔用到銀行app?
呢個真係R晒頭
今日連AirPods max都講冇話有USBC
慢慢等啦。

利申:我都等緊
咁先吸引到人上pro
想買佢副有線usb c EarPods
個樣似灰藍靚過12 pacific blue好多
出咗iPhone 15之後,如果買返14 係咪都會轉返USB 頭?
今次15 pro特別色係原色定藍色?
宜家你比到個W開頭個訂單號碼 對到名同電話就ok
你放心,出年只係比a17 比16

如果有ultra, ultra a18pro, pro and pro max a18

如果無ultra, 16 pro and pro max a18pro, 16就用a17
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞