[月經] iOS集中討論區 (230) Tim Apple : Wonderlust.

992 回覆
3 Like 4 Dislike
即係睇片會多左個窿
而家睇慣左個島無乜嘢
唔覺得個島pro咗啲乜
綽頭黎既姐
最緊要你feel good就可以收你貴啲
一句KO
YouTube 18:9會crop左少少,之前m額岩岩好貼邊,個島會咬左一啖
唔feel good咁可唔可以俾返部冇垃圾島嘅新機我?

個濕鳩島低左其實比M 額更礙眼
upload IG story個島會有進度
雖然係無左忽,但我睇片多數用返ipad, iphone只係間唔中睇幾分鐘
我覺得佢15最好加多啲新野落個孤島度
初初有M字額
啲YouTuber特登為個M額chop到條片有特別比例
結果Apple代代都改size/位置

我依家已經唔覺啲新片有再就Apple
一係由得個M額/島照食條片
一係改番16:9
燒印就有
13細M額已經低咗,動態島crop得更多
垃圾01又出d垃圾炒機post宜家炒撚得起咩,吹到購幾千蚊一部
垃圾01又出d垃圾炒機post宜家炒撚得起咩,吹到幾千蚊一部
上年第一日好似係有嘅但你點夠班bot玩
M 額個位唔係去到13 先轉咩?
X 去到12 應該都係一樣
12 mini個額已經開始食咗入去
我印象中呢5、6年都唔使點搶,基本上你準時入去一定買到。以前係一load入去已經冇
[m額越改,safe area越少]iPhone 14 Pro剪瀏海,反而讓可用面積大減
https://lih.kg/2972235

我舊年人手係地鐵用data 都㩒到部pro max,發現訂錯仲可以訂返部pro
仲要兩部都係day 1 拎
之後cancel 返部pro max
有冇咩app 可以睇到又有得直接swipe 畫面左右飛
開售嗰日唔買 隨時一個月後先有機
好多人話要睇下實物先
咁就有排等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞