最近睇緊邊套韓劇? (67)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
打SBS? 但死刑公投有冇接檔劇

犬系戀人我追車車
一套水曜劇
一套木曜劇
兩套都係一星期一集
原來水曜 追擊D+
10月先播
到時Moving播完啦
有惡中之惡接檔 兩套都會睇
lm

你地大讚mask girl

本黎冇演員識得冇打算睇,但你地高評價要望下
我有d驚右手邊個演員,佢演友善好人時好陽光(21 25?),但演壞學生時壞到極點,拍DP第二季又係極壞,演技太好怕左佢
真係好嘢
唔止三位女主
其他配角都唔錯
條毒撚真係做到前世唔識同女人溝通,表面上當正女主係女神,實際上同人渣冇分別。
ENA月火劇 外人 大結局(第12集)全國收視率5.532%,刷新自身最高收視記錄。

ENA《外人》收視率推移:
01 1.266% 🔻最低
02 1.611%
03 2.479%
04 2.747%
05 2.886%
06 3.623%
07 3.873%
08 3.910%
09 4.527%
10 4.401%
11 4.683%
12 5.532%🔺最高 ​​​
同連登仔一樣
醜樣既我其實睇完幾有共嗚
【ENA歷代電視劇收視率TOP7】

外人 收視上升至歷代第2

1《奇怪的律師禹英雨》17.534% 水木 2022
2《外人》5.532% 月火 2023 NEW~
3《Good Job》3.175% 水木 2022
4《有院子的家》2.974% 月火 2023
5《幸福Battle》2.770% 水木 2023
6《等待了很久》2.663% 水木 2023 播出ing
7《凍死的戀愛》2.172% 水木 2022
破5收官
【編成表】今日份最新編成表

⭐T台週末
阿斯達年代記二(張東健、李准基)9月9日
無人島的天後(樸恩斌、蔡鐘協)10月21日
女指揮家(李英愛)12月2日
眼淚女王(金秀賢、金智媛)1月13日
申源浩師團新劇(高允貞)3月9日

⭐J台週末
大力女子姜南順(李瑜美、邕聖祐)10月7日
歡迎來到三達里(池昌旭、申惠善)12月2日

⭐K台月火
婚禮大捷(金路雲、趙怡賢)10月30日
幻想戀歌(樸志訓)12月25日

⭐T台月火
閃亮的西瓜(厲雲、崔顯旭)9月25日
背著善宰跑(邊佑錫、金惠允)11月20日

⭐S台金土
7人的逃脫(嚴基俊、黃正音)9月15日
我的惡魔(金裕貞、宋江)11月17日
財閥X刑警(安普賢、樸智賢)1月17日

⭐M台金土
烈女樸氏契約結婚傳(李世榮、裴仁爀)
夜晚開的花(李荷妮、李宗元)
搜查班長(李帝勳)

⭐E台水木
誘拐之日(尹啓相、樸成勳)9月13日
白天升的月亮(金永大、表藝珍)10月25日

⭐僅供參考
大力女子s2?
有李瑜美 會開黎望下

條獲幾似榮榮
你問下會長似唔似先啦

睇呢度好評
所以中段開始就追睇
成個故事編排好
表現到非一般母女情
同埋血緣真係nothing

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞