最近睇緊邊套韓劇? (67)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
本身個簡介真係似大伏
金師傅同醫法刑事有冇睇?
醫法有呀
金師傅冇睇
數溜左套大爛尾既第三人稱復仇
好同意
嗰種朋友之間嘅氣氛營造得好似
仲有一齊玩嘅地方都有草叢同隧道
好野

Moving d打鬥精彩有趣味,DP逃兵制作組要學下野
好鐘意有大量甘草,大部份都好比心機演,戲份唔多但除左閃電人老豆外,個個都好出色,最正係模範的士個暴力老細,做反相同角式,笑左
sub翻我,之前unsub左

Moving,好有趣,尤其d打鬥
SBS金土劇《消防署旁的警察局和國科搜》第7集全國收視率6.2%

SBS《消防署旁的警察局和國科搜》收視率推移:
01 7.1%
02 5.1%🔻最低
03 6.5%
04 6.0%
05 6.3%
06 6.1%
07 6.2% ​​​
MBC金土劇 戀人 第7集全國收視率10.6%,刷新自身最高收視記錄。

MBC《戀人》收視率推移:
01 5.4%
02 4.3%🔻最低
03 5.5%
04 5.2%
05 8.4%
06 8.8%
07 10.6%🔺️最高 ​​​
【熱帖】南宮玟 大賞在握的 戀人 收視率推移
01 5.4%
02 4.3%🔻最低
03 5.5%
04 5.2%
05 8.4%
06 8.8%
07 10.6%🔺️最高

270評論

很好看

這劇跳過開篇就可以?劇情好懂嗎..?ㅜ 哇哇

南宮玟演技真的很有代入感,好幾年沒看古裝了,現在在追直播,一開始覺得安恩真不適合古裝,但隨著劇情的發展覺得她就是角色本身,演技很好

角色還原度很高,服道化都很好,戰爭戲也拍得好!男主眼神迷死我了ㅠㅠ 哇

哇比第一集翻了一番…名不虛傳

南宮玟真的很絕…給他大 賞吧

為南宮玟看的

南宮玟就是劇情本身

看了第4集的重播後去追直播的

南宮玟這種劇是第幾部?

事到如今,與其說南宮玟很會選會成功的劇,不如說是他本人讓劇成功了

哇不愧是南宮玟

哇南宮玟真的很會挑劇本…當然也很適合角色,演得很好

這劇很會行銷,在熱帖看到好幾回了, 這個週末去追
個人認為CP感有點不足,但劇本、劇情很好,很好看
很好看

南宮玟這都救了MBC好幾次了
【熱帖】收視率暴漲的 戀人 編劇前作
1 《頂點》(獨幕劇)
2《帝王的女兒,守百香》
3《逆賊:竊取百姓的盜賊》
4 在播ing《戀人》
「台之將死,其劇也善」~
睇左
女主好廢
我有時好衰格咁諗,唔知曹寶兒有冇後悔推咗社內相親唔演呢?(雖然佢演唔一定高收視)
佢接咗軍檢察官 呢套成績都好好 點解要後悔??
會唔會太睇起套劇
其實就算知道,佢都唔想承認,加上覺得個仔唔會做呢啲事嘅人。只會覺得條女作故仔,不過呢個呀婆真心顛,個種怨恨深到...
廉惠蘭真心癲
前段見到佢去salon同學電腦都仲笑得出
中後段一見到佢就驚
軍檢察官收視好我知道呀, 我有睇, 仲覺得佢唔錯, 但就係收視好而已, 無後續, 所以我先好奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞