最近睇緊邊套韓劇? (67)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
隻紅手點解唔捉起佢
Mask girl跟大家意見睇左5集,真係好正,金mask girl做野都好狼

廉惠蘭入面既角式,佢做既調查,跟縱,類更黑暗榮耀既阿姨色色,但就抹去左喜感,變成硬淨同怒火version,好正
寄案摸摸查。做咩尻成日惡搞
想帶出男主仍然被詛咒 但隻手就好似驅魔麵館2消防員隻惡鬼一樣唔太討好
Mask Girl 最尾一集

一般來說,唔係以警察為主角嘅劇集/電影,佢哋嘅表現都係廢嘅
如果戲入戲警察可以英明神武嘅話,成套戲就唔使做。
Mask gril思考問題,大家由其係sis你地覺得?

haha,bro又有道理
9月關注度高有乜韓劇?

https://youtu.be/PjP51TJcJUc?si=ssEM4wGvDKQc5S_8
毒男單方面覺得mask girl 係女神,為女神解決困境係佢嘅責任。而佢對識女仔嘅心態都係為咗性交,價值觀錯哂,又點會有女要?

但係女主從來對毒男冇feel,甚至討厭,被佢知道佢係Mask girl第一反應唔係開心,而係驚訝,侵犯佢嘅私生活。佢根本唔想被同事知有呢個身份,特別係毒男呢種人,一旦被佢知道咗,唔知佢會想對佢點,加上平時又唔熟,又唔靚仔,公開戀情咪盞自己出醜。
https://www.instagram.com/p/CwhWDzaPNqn/

Deadline fighter咁慢嫁
我尋晚已經出左
佢個白髮
ViuTV新財仔廣告 配開榮榮音嘅配爺爺音
我最錫嘅仔 係順洋!
榮榮音係點嫁
未留意配音個名 但男會長配音多數搵佢配 有少少霸氣 剛才個廣告嗰句 配得好正
消防局啲劇情
留͍̠͉͕͎̋̋́̃̽̆̚名̳̱̝̮̮͙̮̦̖̣̓̂́̆͒̈́̚ͅ
阿雪派好嬲

會長
順洋會長
朴寶英 出演綜藝 偶然的社長3,和趙寅成,車太賢再會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞