最近睇緊邊套韓劇? (67)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
原版選角選得真係幾好
蔡鐘協ok
有少年感同陽光加靚仔 朴寶劍都可以一戰
好睇架,好好又未去到,但咁多實力甘草聚首一堂,印象中冇一套劇夠佢多,同埋d甘草唔係過下場就算,全部都有戲份,仲要有精心安排既動作戲,DP重作設計有幾差,Moving就有幾好

平台方面,netflix好太多,介面好得多,多人鐘意netflix係事實,例如我鐘意劇其中一個主要演員,資訊度click佢個就睇得翻佢既作品,呢類細節netflix就係掂
我近期鐘意幾套係,Moving,mask girl,有院子的家
許光漢果時拍完想見你d訪問都話自己台灣朴寶劍
鳳南朴寶劍
施柏宇好似係鳳南朴敘俊
佢有啲似
咁aggressive
好憎個artist咩
唔知孫浩俊有無機會追到張赫個紀錄,四搭?
成棚結晒婚幾十歲C9就話咩都講得啫(韓人習俗,可以參考《請回答1988》幾位阿姑),但如果大家都係演員又識得,咁樣整到人尷尬就算唔係敵意都至少係無品。
車銀優做老師,有人可以專心上堂

多謝分享

睇黎佢唔止讀書時年少無知,入行後既品行都有問題

btw,非常律師佢做脫北者好媽媽,監獄場戲比佢感動到
幾個朋友圍內講吓ok
但人哋開緊live講都幾尷尬
就係咁;睇1988,雙門洞C9係大家響門口整泡菜幾個人一齊講,雖然話係光天化日公眾地方,其實都唔係有幾多人聽到。今次呢兩個係人哋開vlive嗰陣畀幾萬人睇住嚟9up,再退一步唔係無品都走唔甩白痴+無禮(但真係白痴又點做好啲戲呢)。
演員南相智、 李道謙 、姜多彬、 李孝娜主演KBS1新日日劇 咣當咣當家族 團體海報。這是一部明朗搞笑的家庭劇,30年前因冤家分手的夫婦因子女的愛,以親家關係再次相遇,洗刷了長久的矛盾和反目,成為真正的家庭。

接檔【是金子,是玉子啊】導演:金成根(現在很美麗、一起恰恰恰、大王世宗)
編劇:文英勳(我心中的花雨、達順的春天)9月18日播出。

https://www.instagram.com/p/Cw3zA45vCqQ/
有院子的家可以喺邊睇到?
Prime video
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞