Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (43) 比珠淚更惡劣既俱舍黎啦

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
點解冇人玩救援?明明ocg好熱門
Emergency
實卡都係出左呢張先有上位
原來同斬機一樣,一卡救全家
呢個情況你地會選擇解卡合埋佢定繼續抽

你有得揀咩,最少5張,用強金嘅話+1
仲有得抽一定係抽
仲有隻八星extender
琴日抽5000 零自在天
今日抽多6000 都係零自在天

BTW唔知咩事勁多人玩六世壞做完個場
係得1素材大哥+香格 仲要咁大膽係我回合開徇格效果叫狼
俾我特召是但一隻六世疊大哥打再變高達清場
其實一張激流葬己經收到6世皮
玩咗兩日6世壞就知,因為本身系統係屬於「拆場」類
系統內沒有3色擋,係直頭連擋都冇
而抗性又只係得香格里拉防自己戰破效果

十分之怕炸場卡,唔洗話拮抗,就算一張黑洞都可以收到個舖滿場6世皮
只不過呢幾年出得太多無效類怪獸/高抗性怪獸,搞到冇人落啲炸場卡,而md bo1又更突顯呢個問題
睇你將來砌唔砌D deck
我覺得打rank唔做香格里拉直上ariseheart 好d
有兩個好處 唔怕隕石 同埋 香格里拉唔會做内奸幫對面曡ariseheart
如果覺得無隕石/有抹指 都可以考慮正常做 combo
不過改做香格里拉直上ariseheart
當然你要留香格里拉發效都得 解得乾淨就ok

ching好勁
我覺得冇想像中咁勁嘅主因係太多人用同埋最需要大量堆墓嘅一世壞地GS已經提前斬死左
而家已經去到次吸都懶得放嘅程度,反主流嘅優勢都唔明顯
冇電腦獸嘅影響都比想像中大好多,泡影4星已經好大機會出唔到紅色高達
抽到4三戰之號收工
MD殘奧
有石淨可以當抽UR
除非會課金,唔係既話唔好諗住抽到三張為止,黑起上嚟多多石都唔夠你抽
抽隻芬里爾外掛 課咗4個78
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞