Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (43) 比珠淚更惡劣既俱舍黎啦

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
君不見場傳
場傳死根本好正常
唔會啦 冇左強貪都可以玩返暗黑界/架橋軸 冇咩影響
要搞一定係搞食飯訓教呢啲動點 少一張都唔可以用永續穩定檢索
60日保護期
常見嘅幾張壺都入曬表
而且純愛冇乜理想嘅擋刀對像
壞輝同好
見今個版純愛係單騎deck就即刻諗到拎返副嘢出嚟,諗住隻壞獸踩咗落去就冇下ture,點知佢張地同永續識幫佢回收
我依家重諗緊手坑要點調,有啲想落封鎖鳥,但係又好似得純愛獸有用
依家壞輝難回殺我都好同意,依家多數係拉鋸幾ture等對面資源乾乾地再跳大獸慢慢打,同頭幾個版好唔同
https://theygopedia.blogspot.com/2023/01/galaxy-photon.html?m=1

拉落最底睇
銀河戰士+光子跳躍者 / 銀河戰士+光子重帝就出到煌星龍+no.38+no.90

個人意見
ex deck攞走龍影神同源數龍
入返隻宵星機神
(宵星機神個非指定送墓可以幫手解有抗性嘅怪
結界像化恐beatdown用超勁
場傳杯麵呢D一早要死
限一個堆魔法死左都死不足惜
實卡純愛有冇大刀禁?
限一訓教
但佢限唔限我覺得一樣比消防車㩒住黎打
消防隊好勁既咩,之前無聽過既
勁呀
一張emergency就變上位
加多張黑魔女直接餅一
消防車一卡Set4本身都好破格
玩壞輝成日俾人睇唔起
C1隕石
C2天霆(甩咗粒隕石
C3墓指(指隕石
之後佢粒隕石用唔到

我枱有鮮花
佢有隻野開效我用鮮花擋之後佢車隻壞獸落鮮花到
幾時可以set 4 HERO
再多的hero 都係一個落雷既事
起手40星警告不過我而家都成日俾d 手坑卡手,d 平衡真係好難捉,灰g 效分 各落2都成日先手起手各有1
再揼多隻dark angle落喺你個場度
dark angle冇用啦
送link值比人
琴晚臨訓前砌到咁,未試完,想再減幾張卡 唔知減咩好不過我呢個新acc 黎先去到黃金,再上又要調整,太多雜deck 對手

而家先後攻都接受到

先攻主要目標係無自肅狀態出r4守寶,就可以變冠軍+未來龍皇+r8, 手牌好d 可以多隻煌龍
不過有時得張百式係手諗緊有咩卡可以一卡r4

後手都係用基本otk

jumper 落一夠做?
唔想佢上手既野落咁多只會卡手 所以同殘光龍一樣待遇

我構思副野jumper 只係保底手段,因為天翔自肅太勁最理想係有四星特召點+多隻四星,可以R4起手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞