Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (43) 比珠淚更惡劣既俱舍黎啦

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
https://youtu.be/JBnQrF-h1Do?si=v-LdEyeG3mmGk7yB

1:56 開始

S-Force首BGM咁好聽 但係淨係打佢個Solo先聽得到 會唔會太大晒

佢依家賣啲場地都唔賣埋BGM
本身BGM仲要係播比對面聽 唔係播俾自己聽已經夠弱智
人魚一日唔死一日都有機會
見啲台仔已經開始開發緊
仲有暗黑界同光道
應該仲未死直
年幾前玩番MD唔明點解TCG要禁G, 玩多左發覺真係有d道理對面先攻砌完個場再中G真係好絕望
太慢
MD仲要有timer唔可以頂G演抽死對手
始終MD嘅方向都係偏打壓大演牌同唔交流牌令互動性高d,應該冇咩可能跟TCG一樣ban g
羅主任係咪已經收咗檔

其實可以夾不死世界天底烙印

先攻好大優勢喎
要用g做限速器
停玩左一年唔知呢一年內係點,依一個月玩番感覺上對手先攻場都係兩至三檔左右都還好,始終遊戲王癲到可以一卡起動,問題係兩至三檔再中埋G我真係唔知點打落去
同當初龍輝巧六檔以上,如果唔用G截停/抽牌,打少張手牌都過唔到既情況差好遠
玩近實卡環境咪打rank羅

活動同打rank一樣搞黎托咩
新人舊人都唔會鍾意限呢樣限個樣既活動
又3朱光又6堆墓玩條撚
MD無得體驗全盛時期一世壞真係好可惜
所有牌組係全盛一世壞下面都只係凡夫
斬到烈海王咁款都仲係優勝, 狗K幾時先會正式斬殺珠淚
鍾意貼紙既轉玩神碑更開心
不過冇包抽
或者偏互動少少可以試下白銀城
有secret pack
星遺物solo都可以一戰

MD 啲 Bgm 其實唔錯幾帶動氣氛

WCS 戈set Bgm 都幾match
閃刀如果俾人拖長咗黎打
可以用咩方法回收返墓地d link 怪?
次次未儲夠link出連碼就俾人清枱
貪欲之壺
無啦 古尖古衛呢啲噴5張嘅手段都死曬
一係佢斬曬所有堆墓手段 唔係嘅話班死癲佬一樣玩到珠淚
我依家所有deck G同拮抗都投2-3
第一次打勇士團 掉g 通過以為穩了

但佢原左張場地 搞到泡影變廢紙都算

隻L2隻P輔助怪原來癟一回一次
灰完佢合多仲call 御影 拉厚頭龍

最後貼埋魔里

請問點解

手上有一滴閃暴泡影都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞