Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (43) 比珠淚更惡劣既俱舍黎啦

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
龍link 同步/link
雷鐵 超量/link
一世 融合
烙印 融合
龍劍士 靈擺/link/融合
punk 同步
六世 超量
碑 融合
相劍 同步
六花 超量
修女 超量
打多就熟
同埋下個月嘅一世壞淨係擋融合唔得
下個pack應該可以skip
諗吓拎啲石抽乜先
想請教各位巴打下個月新ban list後有咩deck勁
諗住試下回坑,我對上有玩已經係剛剛出烙印融合果陣
然後甜點入獄
伊索德一死,英雄,焰聖之類跟住收皮
岩岩打左場 對面隻積木龍link左
點解我天龍雪獄拉唔到佢? 我明明無自肅 對面都無

我d 舊deck好似得番副相劍無乜點被搞過,諗住用住黎睇下環境deck先合卡,但打一世壞呢d主流係咪會死得好慘
帝王加剎帝利幾好玩
IF MY GIRL👸🥰😍 AND MO YE 🤑🤩 ARE BOTH DROWNING 💦😫🌊 AND I CAN ONLY SAVE ONE 😔☝️1️⃣ YOU CAN CATCH ME AT MY GIRL’S FUNERAL 😿☠️⚰️ REVEALING WYRMS IN MY HAND 🤣🥞📚 ⛑️ AND SUMMONING TOKENS 💥 TO SYNCHRO INTO CHIXIAO 🥷🙈 AND ADD LONGYUAN TO MY HAND❗️❗️
消防隊黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞