(附男神圖)乜而家做big4先係得$14,500人工?

526 回覆
78 Like 172 Dislike
Confidential 係For公司同個職員之間
俾其他人爆出黎可以告佢乜呢? 求指點

終于有人講中point

咁政府confi文件係咪只對政府內部公務員黎講係confi, 其他市民(冇authority)可以任意睇

你咪試下政府職員流出氛報告俾人睇左, 之後係告個職員定告睇果個囉

咪係,大把傳媒之前洩露過政府confidential documents la

成班小學雞都冇撚腦

confidential 應該係dtt同個男神之間既協議同責任
著親七分褲既都係基佬
fg仔 應該仲底d
3 年後先同我講野

Big4 fg 今年做A1 的確係 14.5K, 如果你話做足三年, 第4個grade 大約 3xK

有幾多人捱到3年?做到人生只得返工

終于有人講中point

咁政府confi文件係咪只對政府內部公務員黎講係confi, 其他市民(冇authority)可以任意睇

你咪試下政府職員流出氛報告俾人睇左, 之後係告個職員定告睇果個囉

咪係,大把傳媒之前洩露過政府confidential documents la

成班小學雞都冇撚腦

confidential 應該係dtt同個男神之間既協議同責任

就算告, 第一樣野要質事主佢有冇盡力做到保護份文件不被公開。
新一屆blame the victim大會正式開始
到底會係男神victim定影相既樓豬多人支持呢

victim似係間公司wor ching

終于有人講中point

成班小學雞都冇撚腦

就算告, 第一樣野要質事主佢有冇盡力做到保護份文件不被公開。

你大街大巷攤份野出黎係咁揚黎揚去然後同人講Confidential ?
To 所有小學雞
所謂confidential,係指入面有機密資料,送件者同收件者你都有責任要好好保護呀。不小心洩露出去個責任唔會係第三方度。
喂, 頭先話等睇樓主仆街班小學雞呢? 快手上一上水
14.5k ..好撚高啦......
一出身就貼住hk入息中位數.....仲想點

我一出身就15000 香港依家做個樓面都有12 13k 啦

擺上網最多咪話唔道德,不過我又覺得無問題wo
inclusive of housing allowance
有樓比你住wor?

所謂housing,咪叫你返支那出trip既酒店錢。

唔通香港有住屋津貼咩
inclusive of housing allowance
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

果個係for tax saving purpose, 用rental allowance減少tax payable, 詳情refer to
IRD, 好多大公司都會有
做幾年就有3M啦

三百萬?
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

果個係for tax saving purpose, 用rental allowance減少tax payable, 詳情refer to

我幾肯定$14500既big4位唔會有呢個arrangement
當事人可以宜家通知樓主, 唔可以再流張相出去, 如果通知後都仲流出去令事主有咩損失就有得追討。不過宜家都通哂天, 通知都太遲, 只要樓主唔再出另一個post再貼就冇事, 呢個post可以繼續推。

擺上網最多咪話唔道德,不過我又覺得無問題wo

食得鹹魚抵得渴,自己ON99唔多人嘅地方都唔拎份合約岀嚟拎高睇,怪得邊個 仲話告人
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

我幾肯定$14500既big4位唔會有呢個arrangement

有ga , for mianland d 人,不過第一年d assoicate 通常都唔洗交稅ge,扣埋personal allowance, education果d 無乜tax payable

利申: 前big 4 人
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

有ga , for mianland d 人,不過第一年d Associate 通常都唔洗交稅ge,扣埋personal allowance, education果d 無乜tax payable

有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

有ga , for mianland d 人,不過第一年d assoicate 通常都唔洗交稅ge,扣埋personal allowance, education果d 無乜tax payable

香港低層員工有咩?
btw,講埋畀你地知。圖中男神,係觀塘站落車。

你唔好彩啦後生仔
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

有ga , for mainland d 人,不過第一年d associate 通常都唔洗交稅ge,扣埋personal allowance, education果d 無乜tax payable

香港低層員工有咩?

你有租屋就得
有樓比你住wor?

唔通香港有住屋津貼咩

有ga , for mainland d 人,不過第一年d associate 通常都唔洗交稅ge,扣埋personal allowance, education果d 無乜tax payable

香港低層員工有咩?

你有租屋就得

我知邊種啦。我仲以為你講overseas員工果種真正住屋津貼
btw,講埋畀你地知。圖中男神,係觀塘站落車。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞