(附男神圖)乜而家做big4先係得$14,500人工?

526 回覆
78 Like 172 Dislike
一個無危機意識嘅fg 唔好彩遇上無聊毒撚
樓豬好波
仲問告乜
睇黎樓主都係無返工既廢青
你而家你爆左人地公司既機密喎
唔通告你影人個樣咩

你唔好咁多口水啦
講咁多野都未講告乜
宜家睇連尼住向唔向黑警低頭了,isp email註冊ip都唔使check
連登blame the victim 大軍準備入場, btw, 由佢沉啦好嗎
同PwC出手一樣。
利申:睇過fg份contract
inclusive of housing allowance
有樓比你住wor?

睇下半身都知唔係毐撚就係油頭阿叔
係鐵開恆份contract黎睇既,傻既都睇到la, 明明佢自己將私隱野攞俾人睇就唔好怪人
我係公司就收返個offer la,自己私人資料都保護唔好,仲點保護客果d呀,你係個客唔驚ga?放心將公司資料交比呢個後生仔?
己 E-Mail 個 Post 比德勤同私隱專員公署,睇佢地點處理

唔e 死全家 希望你有e
己 E-Mail 個 Post 比德勤同私隱專員公署,睇佢地點處理

留名

你個名
似係你犯法喎
侵犯私隱

私隱你保護得好就叫私隱
你會唔會將你個連登account同密碼寫係張A4紙到比人任望呀?
家陣影裙底已經滿足唔到痴漢
似係你犯法喎
侵犯私隱

私隱你保護得好就叫私隱
你會唔會將你個連登account同密碼寫係張A4紙到比人任望呀?

即係佢保護唔好就任你影擺上網既,
女仔著少d衫就任你強姦既
新一屆blame the victim大會正式開始
到底會係男神victim定影相既樓豬多人支持呢
第時將啲上司公司嘅收購合併資料係地鐵show off fatfat la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞