港台最廢DJ(44) 有音樂無快樂

1000 回覆
2 Like 2 Dislike

咩撚野玩法切個節目一半開個新環節變新野,呢d就係馬撚既創意?
又會cut得咁突然?
上個星期Kity同cfun完全無提過
見kity有po相以為新環節點知直接新節目
我直情以為係電視部嘅新節目
https://fb.watch/muSKI5Fqip/?mibextid=Nif5oz

AI淑梅
港台咁重口味呀
我都係 心諗點解棟哂幾支牌子水上檯
梁思浩返咗香港電台
其實小人嗰句顯得佢仲未釋懷

講真 如果真係嗰兩個 which are 我哋鍾意聽佢哋開咪嘅人

而家都離開哂電台啦,其中一個仲無可能返到香港㖭

你村長講少句咪當大愛囉,仲瀟灑

人哋豪語錄臨尾都有多謝你喺一開頭對佢嘅訓練
開估開估
原來好多人都估中…….
多謝馬浚偉嘅邀請,13年後重返港台

Steven係我一直欣賞的,三觀正確,做事認真,又係一個有情有義嘅朋友

冇諗過今次嘅訪問你又搞到我喊😜😜😜
好喜歡我哋兩人真情真心嘅對話👍👍👍
絕不能錯過
因為相信Steven,好多事情我都係第一次講

請留意香港電台馬浚偉主持嘅#同理 繼續傾
唔記得問幾時播潻😜
你哋自己留意啦🤪

#香港電台
#同理繼續傾
#馬浚偉
#梁思浩
李志剛訪問張國強

諗起黃婉曼

kity靚腳
原來潮媽訪問返女藝人
以為出面啲素人
過幾集有陳慧琳
唔通訪問18歲大肚嘅 mk妹 真潮媽咩

或者雯雯
真係想佢哋訪問雯雯
劉舜文、強尼 經典重現 耶耶托利Yeah Yeah Yeah
https://lih.kg/3475476
接電話既maggie 妹妹
觀音坐蓮
強烈 feel到梁思浩會喺同理繼續傾 爆當年單嘢 最多唔開名
好怨婦
同馬撚同埋一枱
人地三寶都廢事睬佢
話說當年我都買過數碼收音機
但始終同傳統大氣電波收音機一樣
喺屋企好多地方收唔到
同埋內容唔吸引
From 小飛俠 林燕玲

多謝港台節目主持 @kitychoi 同 @itscfun 嘅訪問,比我有機會分享我嘅育兒經驗同心得。🙏節目嘅詳細內容,大家記得要收聽喎!📻

喺呢度,我想向所有嘅媽咪送上鼓勵。👩‍👧‍👦我哋每一個愛自己嘅孩子嘅媽咪,都會想盡最大嘅努力去做得最好。💪 但係,我哋都要記住,唔好對自己要求太高,有時,我哋都需要學會放慢步調,比自己啲時間放鬆下。🌼 每個人都只能盡力而為,只要記住呢一點,我哋就可以更開心地享受做媽咪嘅旅程。😌💕

Big thanks to KITY and CFUN! Can't wait for you to hear my parenting stories on the radio.😊 Remember, moms: we're doing our best and that's enough! Don't forget to relax and enjoy the journey of motherhood. 💪💖

error竟然肯上嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞