港台最廢DJ(44) 有音樂無快樂

1000 回覆
2 Like 2 Dislike
morle好高
唔知一陣散場會唔會見到馬浚偉
順手叫佢快啲收皮
聽過鬆動一次訪問,d談吐完全係小蝗蟲來

呢段真係值得一聽

灣仔和記餐室 就嚟唔做了
港台做咩事?
https://lih.kg/kkqmjS
唉!估唔到港台電視都要靠露波波
https://lih.kg/3507554

笑死
德國佬話係佢揸機

【《港台講台》x《In the Common Room》】
九月新學年,#港台第三台 英語節目《In the common room》都加入咗好多新面孔呀😚️!#侯嘉明(#Alyson)特別帶嚟新主持 #瑪姬Maggie 到《港台講台》介紹節目有咩新搞作💡~

原來英語達人Maggie嘅母語並唔係英文,但佢能夠講英文講得咁流利🗣️,究竟係點做到呢?想聽下Maggie分享學英文心得,記得收聽今集(9月24日)《港台講台》喇📢!

====================
《#港台講台》
🎙 主持:#Dedy、#Minnie
🕘 星期日|9pm - 10pm
📻 香港電台第一台 RTHK Radio 1
🌐 rthk.hk/radio/radio1/programme/news_about_rthk
-
《In the Common Room》
🕔 星期一至五|5pm - 6pm
📻 RTHK Radio 3 Hong Kong
🌐 rthk.hk/radio/radio
3/programme/common_room

#CommonRoom #新陣容 #英語學習 #港台 #香港電台 #RTHK
碌碌好女仔
幾得意

like sir好 proud of自己發掘到 kity
恩師係碌sir定henry哥哥
今早揸住車 聽 minnie報交通

世一潮媽 kity
顏汘汶講野都幾粗豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞