(英國終於做野) FCDO聲明:向中國駐香港大使外交照會 (有關香港)

373 回覆
305 Like 19 Dislike
係喎
老美開波郁香港關係法 加 駐地經貿辦
英國 開波嘈通輯
加拿大 降移民門檻

嘩 咁都比你睇到係做黎傾生意
你陰謀d講 英美夾埋 谷香港人移民去加拿大
隊冧香港 都仲make sense d
都唔洗陰謀啲講, 百份百係
北約出咗聲,俄羅斯收皮後就等睇八國聯軍了。
本來你講嘢都正正常常,見到呢句笑咗
好嬲,又要閂埋門打仔搵香港人出氣
你會笑我唔意外.
日後會你明我講乜.
咁斷交未?
斷交未?唔好同中國做生意囉,完全斷晒變返以前咁唔該

有Cctoy加持
中國香港放鬆哂
一定逢凶化吉
又有核彈呀
答唔到人問題就唔敢覆?
你答我中國幾耐唔收返國安法,英國就會做野未?
中國譴責,外交部得把口,夠膽就打
英國譴責,做野了,加速緊,五毛先話無用
我洗乜覆你? 日後你自然會望到.
另一位Giotto, 當初佢話烏克蘭唔會有F16, 唔有豹二,
唔會有各種武器.....結果一年過去, 幾乎全部燈中,
佢話無既野全部都有, 俾我地係咁鞭屍.

而家呢一刻, 我唔需要同你喺言語上分高下,
日後自然會有大把時間慢慢鞭你屍.

我地慢慢玩, 唔急
請問你係cloudflare 老細?
定係你覺得你個website 仔流量
同連燈呢個大客有得比?
日後即係幾時?一千年呀?
明明一直無打就話一定會,即係未到,你玩撚晒啦
敢唔敢講個時間出黎對賭呀,唔敢就收皮啦廢閪
斷緊啦 幾多production落左去 Vietnam, India食?
依家擺明唔洗再因為仆街中共 持住自由係世界工廠
終於反面都唔會再有以前咁大影響
下下同你谷到行 玩到盡都得
出口跌到仆街班五毛都話睇唔到,我兩年前d post 打經濟戰中曬
除左出聲明話接收返香港
其他一律當吹水
笑死,做生意不嬲都係不斷轉
你敢講只有離開中國,無野入中國呀?
Tesla ?

斷交要斷咁撚耐呀?當年同民國斷交又咁快手

一係你俾個日期黎,洗唔洗用十年斷交?
你敢唔敢同我賭十年內會斷?
俾個斷交日期黎睇
國民政府有乜野利益 要睇住唔斷先
btw, 唔開戰的就唔會斷 但一定屌中國屌到縮
依家個依賴性愈黎愈低 就可以愈屌愈大力
問題只係中國縮 定 頂到行

斷交個決定係雜總度 我就比唔到個日子你
因為白卡小學雞做野 係估佢唔到ge

咁估斷交 係估緊佢幾時 同 會唔會開台海

btw, 依家外資係中國減產 但唔會減到0
因為係貫徹緊中國內循環 中國產賣中國
Tesla 一間vs全garment / electronic products pull out
斷交個決定係雜總度 我就比唔到個日子你

笑死,即係美國佬唔想同支那斷交啦,想又會要雜總決定

你唔敢講幾時斷,即你性幻想打飛機
都幾肯定印度仔唔會主動幫
佢要幫都幫返咖哩同胞先
限制你呢樣係一回事,其他野合作又一件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞