(英國終於做野) FCDO聲明:向中國駐香港大使外交照會 (有關香港)

373 回覆
305 Like 19 Dislike

好快就見到啲腥港人風聲鶴淚
其實連登版規下係要 delete account

因為秋意意認左自己係哈姆熱狗分身

Link Source:
居住莫斯科華人:超市物資齊全 周一如常上班
https://lih.kg/3426451

秋意龍 = 喺咪呀哈姆太郎

不過睇死連尼住唔會ban 囉,反正五毛問題佢 WFC
唔係宜家凌晨四點嘅地方
中國駐香港大使
好似你主人黃世澤話齋,一定要搞鳩啲坐監手足

手足託管account都要消滅埋先最開心
唔緊要, 用常理推斷啫.
今次英國係challenge中方違反中英聯合聲明,
香港人失去左自由同安全, 咁英國就要做野, 去保障返香港人.
咁BNO平權就理所當然會加速.

如果英國唔想平權, 咁佢出呢個通牒做乜? 拿屎上身?
多舊魚? 用常理推測就足夠.
作故仔作都自相矛盾

一時就話我劉正喺香港教書老婆係黑警,一時又話我係中國五毛,一時又話我喺柬埔寨kk園區

吹到九唔搭八精神分裂
個google翻譯得唔好, sorry, 睇返英文啦.
Challenge =會平權同
講吓啫,講=會做野?
呃吓你班傻仔囉,之前曼城領事館單野咪又係不了了之
巴打, 邊個話你喺KK園?
定係, 你又開錯分身?
你係撚手足咩,由你上年叫我中武肺唔好醫唔好食藥on99等死,網上打信息戰害死左過萬人,我發左誓我一定送你條賤種上斷頭台
自從BJ落馬已經覺得直接派BC應該機會好微 雖然有好多外在因素壓力 但係基本上見唔到英國政府有實際行動真係傾同搞平權 所以覺得可以正正常常行完5+1已經好好
唔緊要, 咪睇落去囉, 我又唔怕大家放長雙眼睇.
咁就撚吹加速啦,on9 仔

你係咪聽開痴線佬陳云?咁鍾意處死人嘅
你條仆街當年放 BNO Visa 流料,去左英國仲用熱狗户口搞其他香港手足,熱狗身份入保守黨,好快 MI5 都會拉9你

老鳳(#48234)想你地起我底,殺死我,再開我電話顯示我個連登account拍片
https://lih.kg/2706277
交加街38號同你班國安長官喺加拿大邊有司法管轄權???點樣捉我處死???
睇下中方點回應先
不嬲主張處死無底線既五毛,你殺左咁多人唔洗還?
喂喂, 交加街你唔好俾佢有機會帶走個重點議題.
呢個消息都重磅, 想鬧交出去鬧.
我咪問你哋中國國安警察點樣去加拿大拉我囉

世柒唔係喺德國咩?
我點一句標佢五毛 only,佢再覆唔會駁佢。

你留意佢地回覆模式,如果選擇性推某個 # 就係 spin 你鬧交,你呢個 post 入左五毛 mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞