(英國終於做野) FCDO聲明:向中國駐香港大使外交照會 (有關香港)

373 回覆
305 Like 19 Dislike
都過左咁耐, 黨魁都換埋.

而家保守黨落台, 其實係會鬆一口氣.
又Brexit, 又烏俄, 又中國, 除左BJ想學邱吉爾,
無咩人想喺咁既情況下上台.
加拿大太鳩吋西, 英狗改短年期, 唔係無可能.....
咁講。有仔女嗰班,就應該會繼續陪太子讀書
澳門政治氣氛點都冇而家香港咁癲,香港文革ing
唔可以話唔會發生, 不過, 如果派得BC,
就一定係預左有大事發生. 到時仲要返香港,
就貴客自理.
梅得過支那
sad but trueBNO visa勁多呢類機會主義者
人哋受中國共產黨聘請,要掩護隊友點可以批評
就係因為要傾生意
所以咪又開始搵你香港人黎製造籌碼作準備囉
同樣嘅玩法 玩撚左幾十年仲未明?
政黨一定係想上台架啦⋯ 有邊個想在野?
可能性唔高
要過黎嘅就會過
4年六年都一樣
生活唔到或者攞完護照又回流嘅其實貢獻有限,咁改短佢做咩
聯合聲明係話無BDTC, 唔係BC
咁支那都唔係十前年嘅大支那
打和super
打下咀炮咋
點會俾你平權

當地人實唔滿意
香港新聞, 英國都幾大肆報道.
佢地知咩事.
澳門可能大部分家長都覺得讀書曬時間
不如直接入賭場返工tim
英國竟然會做野
其實而家澳門啲賭場點?
第一日識CCtoys 咩
唔通宜家嘅支那會放棄香港呀?
響歐美玩嘢,拎d錢埞你,再打柒你都仲得,傾生意都要互相尊重有底線架支那狗,唔理中英聯合聲明做你老母生意咩

https://youtu.be/h1M4Ai77sKo
唔洗覆佢地啦, 你唔見佢地幫我推左個POST上熱門咩?
好多香港人要既係backup , 唔係想離開香港, 有BC 有需要可以隨時去留英國繼續留港,如果落閘一定成班衝趕尾班車,加大移民壓力,另外一刀切bno to bc後,精英繼續留港,留港回留者一定會更愛國,英國又唔駛被BNO issue 拖後腿,過半年就派外相同中國傾生意,一舉兩得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞