(英國終於做野) FCDO聲明:向中國駐香港大使外交照會 (有關香港)

373 回覆
305 Like 19 Dislike
你答我幾耐未?
問題係Immigration act 1971 明明係歧視但係都唔搞

佢抹黑民進黨你譴責佢未呢???

點解佢抹黑民進黨你都當佢係正常人而唔係五毛
發下夢啦
只要可以逼到香港人走, 呢少少事根本不值一晒.
救人一命勝造七級浮屠, 留港既好易無命.
你唔俾啲壓力香港人, 個個嘆慢版唔識郁.

張圖你隨便貼通街都無所謂, 我手寫我心,
你肯幫我推廣, 我多謝你都黎唔切

所以零零柒講得好, 一張廁紙一條底褲都有佢用處.
咁你走咗未?
無知一問 呢個同平時果d譴責有咩唔同?
當年中國 : 你大鳩我呀???? 割比你囉.....97你就知....
6年改為4年.....
Brexit 中間BJ 咪大選左一次囉
工黨事到仆街wo個次
按照你講法只要逼人移民,批鬥佢哋都冇問題,咁假如我而家去報國安拉鳩民主派逼佢哋頭係咪都係冇問題????

你有病睇醫生啦食屎狗

想人移民係應該鼓勵佢哋,而唔係批鬥佢哋,你骨子裏係共產黨血統最鍾意批鬥
相比之下, 中英聯合聲明直頭係剥奪香港人英籍添啦.
而家拉開序幕, 之後就陸續有黎, 至少佢肯行第一步先.
搵到退休搵到死啦
你唔洗諗住可以洗走話題, 各人因果各自承擔,
佢既事唔關我事. 你鐘意譴責就自己譴責到夠.
我唔會睬你. 我唔係交加街, 無咁易俾你地挑釁到.
我喺呢個POST只係想討論英國同BNO野, 過主啦
唔知佢有無以身作則移民呢
係呀 ,英國佬有份搞出黎
唔會架啦, 你睇美加近期反應, 實有大動作.
香港倒數緊.
其實bno visa 係同其他ILR route 嘅簽證年期係一樣
唔覺得會特別要改
黎嘅會黎,同埋大把國家嘅人都想去英國,香港人亦唔見得特別出眾
你錯喇
英國轉BC, 只會令香港人唔走佬住
喺英國BNO嗰班,分分鐘返番嚟香港搵錢
BC齊齊入民建聯賣港,揸乾揸淨先再走佬
咁又話我五毛,即係唔挑釁你就可以做五毛?
睇吓澳門,有幾多個去歐洲?
級數唔同.
明既, 但改左唔黎又係另一回事.....有可能改.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞