(英國終於做野) FCDO聲明:向中國駐香港大使外交照會 (有關香港)

373 回覆
305 Like 19 Dislike
有BNO visa有加拿大救生艇
支唔支爆已經冇所謂啦
當年玩大躍進玩到飢荒都未支爆,咁五毛咪自己打飽飛機佢囉
唔會啦, 大師上連登問過, 連登仔比唔到美中脫勾日期, 所以唔會有事
CCtoys 搬龍門到移到民就得,笑撚死人
宜家支那移唔到民咩?宜家外國多到仆街呀碌柒
我就只會根據客觀事實,唔會好似你班碌柒扮軍師
LM
係既係既, 而家支那風山水起
咁就要打飛機?同班小粉紅笑歐美經濟差咗一樣

咁宜家歐美有無打中國?有無斷交呀?
係你班碌柒講到中國一定玩完,點解唔係你地俾呀?
俾唔到就咪撚扮軍師啦,好柒呀

咁有見地又唔敢同人賭?廢閪
由2019年就縮係老母陰道到唔做野,成4年先出個bno 我屌你老母出賣香港人
走晒?Tesla 仲喺上海起廠喎,mini 成條電車生產線去中國,你邊度睇中國無晒外資?上連登聽CCtoys 鳩吹?
你應該去驗腦
英國脫歐後要追貿易出口
而同時撞啱高通漲
需要中国賤價貨舒緩物價
個格局係高科技唔買唔賣唔傾
低價生活用品就撳價買
同時要中国買多啲英國啲貨
你要有籌碼係手先有得講數

乜都脫撚哂一些步只可以打仗
英國真係做野再講啦,咪又係嘴炮
身為前宗主國嘅英國連美國一半嘅制裁都做唔到,應該話從來係無制裁過
英國國會自己都話辛偉誠為左同中國做生意放任英國畀人滲透,你覺得而家嘅英國會做D咩呀
應該唔會係
1984年前在港出生嘅都未平權
幾時到 BNO平權呢?
要知到1984前出生平權幾乎冇法律阻力
而 BNO有份聯合聲明阻住
起碼都美國一樣 DQ 經貿辦先啦
支那豬點解成日衝出嚟柒
去到平權就係最後一步
我諗較大可能先放寛BNO可傳下一代,同繼續BNO visa
好波 條撚樣前身係「公眾係白痴」#88743
白兵信徒嚟 煩撚過閪
原來係佢 唔怪得硬係覺得有陣熱狗味
都十幾廿萬香港人移咗去英國,你留港你自己嘅事啦
因為出左份咁既報告

情報報告指英國遭中國全面滲透 歸咎英政府只著眼中國投資
https://www.rfa.org/cantonese/news/uk-intelligence-07132023150112.html/ampRFA
唔會再搞 BNO
BNO 唔會平權
BNO 平權就違反聯合聲明
英國就冇道德高地指債中共
咁中国有日解體就冇憑據收回港島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞