[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
想知揀左旺角自取比左錢之後
幾耐先會到自取點
有無方法解封到 , 我個account連左Kindle
send e-mail比佢又無反應。。。
慘……有幾多本書?
最近幾次買嘢,次次都是突0.1
屌, 呢個post 真係相見恨晚, 原來係因為BNS block account... 我搵左個原因好耐, vpn 都買埋.... 依家買一次野register 一個新email
我成日都X.2/X.3/X.9
而家係咪淨係得Amazon ban ac ?
其他網購有冇事?
點解我冇block?
唔明你地點解比人ban
美馬6月7月都無問題
成個月都未送到黎
block 左, 但block 完錢就照收
應該會係14日內退款
ups tracking number個重量同buyandship個重量有唔同既,buyandship果個重咗0.8lbs
之前都試過
但覆完磅又無錯
中過好多次, 嬲嬲地買多單野, ~十三日後先集埋去攞
最好方法係叫佢覆磅,然後再加單買生活必需品
但咁樣一來一回又多成個星期以上,好仆街
覆磅係你用自己磅?如果唔係佢話乜都得啦,整個鬼磅又得
佢個磅
我見入庫個重量同ups唔同
所以申請覆磅
amazon 話會照寄, 但叫我拒收, 等佢做退款,彩佢都傻
唯有你又帶個磅去即場驗證下
早兩個月又係因為入左bns 地址,未買就比人close account,原因係too many refunds ,但我無refund過,仲要OFM話係final decision

但最後send email比ceo ajassy 同jeff@amazon.com就解翻
Same,但開番

[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)
https://lih.kg/AnRwObX
#224 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞