[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
個電話一樣
等真勇士
Google 過個addr係ebay 比人投訴有人玩return,

相信amazon果邊好大機會都係班退貨撚玩壞左,

遲早其他集運都比退貨撚搞死
Buyandship 有新倉
就係樓上講果個amazon/ebay專用地址
留名睇下幾時bam
都係岩岩收到email 先知
依個倉仲幫唔幫人退貨
幫退既話應該一個月就玩完 唔幫退既話都可以做下勇士
好運,係英美日馬咁多年未試過退貨
咁真係局內人先知,死症黎
搞啲咁嘅嘢得唔得㗎?
BNS:
雖然我地新倉Name, City, Tel都一撚樣,但Amazon咁撚蠢係唔會Detect到嘅,無事嘅
有事都係Ban你,唔係Ban我地BNS,放心放膽去試
初頭應該detect唔到嘅
過一排俾人玩爛就
同時大把人改相同地址,會唔會又 trigger 佢ban.
咁就唔洗試啦
台灣人退多,唔太關香港事
有冇人用開或轉左用BNS 個CA倉,想問有冇事?

我見貴4蚊,如果安全,仲係接受範圍
通常買D咩會比人ban ac?
為左用集運
ban一個用超過10年既ac
超唔抵
前排先有巴打話啲港嬸訂完Gip成班人一齊退喎
有冇人試過USPS tracking寫寄到咗 但佢冇入倉話冇收過?

我有2件貨 同一日同一時間USPS Status(Delivered, Individual Picked Up at Postal Facility) 送到
但一個入咗倉 一個話冇收比 成件事好鬼

客服
[我們查看倉庫的記錄目前還沒有收到以上的貨件,
由於派送記錄是在郵局總部掃瞄貨件條碼後直接更新,
而非由快遷員完成派送後進行更新,所以貨件在物流網站上更新為完成並不代表貨件已有確實完成派送的。
我們是沒有 Individual Picked Up at Postal Facility的取件服務的,倉庫只會收取派送到倉庫的貨件的。

以上建議查詢賣方確定貨件是被何處簽收,謝謝。]

次次送到都係(Delivered, Individual Picked Up at Postal Facility)架啦, 佢依個咩借口黎
我係Walmart買野寄去bns都試過咁 之後過左1個月先入倉
Tracking都係一早送到 但話唔見 冇入倉 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞