[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
有邊間轉運可以用
唔係喎
前幾日仲同樂天有promotion
最近幾件都係四至五日
唔同shop都cut?
我見佢有個預計到達香港倉庫時間
係計到達香港倉之後四至五日定由出庫開始計?
我揀左自動轉運
梗係日本倉到香港倉大約四至五日
香港倉到自提點基本上一至兩日
第一次用多謝你解答
澳馬買完野 收埋貨 過一個星期到就比ban
利申用左BNS好多年
仆街幫我同事買野 岩岩上唔返ac比人封q左 屌老母
好彩我用Buyee
係。
耳機同露營睡袋都分別買過,都比人cut 單。
果陣查其他人點講就話有可能係信用卡問題。
我買個袋都比人封左acc
分享下啱啱樂天super sale買美容機
當初用bns地址落單
第二日就收到間店cancel order嘅通知話唔送集運地址
唔信邪再落單用其他公司集運
無事成功落單
但因為super sale個價啱啱完咗(bns落單最後一日)
買貴咗1000yen
雖然都平過香港買

除非之前有用過bns地址成功落單
之後如果再買嘢可能都要轉會
BNS可唔可以得閒搬
轉下地址都好
我用BNS 冇事,前一兩個月,買隱形眼鏡
用左邊間?
佢地等收皮架啦,又唔認有事
Amazon 又咁兇狠
嘩 仲俾佢raise 到fund喎

香港跨境電商平台Buyandship昨完成首階段B輪融資,獲得7850萬元戰略投資,由公私合營的基金Cool Japan Fund領投。資金將用於業務自動化、研發人工智能(AI)及機器學習模型,並拓展市場至東南亞地區。

Buyandship聯合創始人兼首席執行官李兆倫提到,最新一輪投資,以及來自香港科技園精英企業計劃的資金,將進一步深化公司在AI驅動、機器學習模型、社群深度參與和倉儲自動化的技術發展,鞏固領導地位和競爭力,並提高利潤。

展望未來,一個由AI驅動的推薦系統將被整合至Buyaholic社群電商平台,系統會利用演算法自動推送用戶生成內容(UGC),增強用戶黏性及參與度。
失禁個d ?
屌佢老味代運代買 都有人投資

D fund 佬錢多得滯
俾佢昆咗,以為個biz 好好
首先識人拎個科技園精英企業計劃最高資助金
跟住香港政府嘅科技園撐嘅精英喎 又9up埋AI潮流 肯定無伏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞